سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به تشریح آخرین وضعیت شهرستان تالش پس از وقوع سیل و رانش زمین پرداخت.

علی بختیاری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت شهرستان تالش واقع در استان گیلان در پی وقوع سیل و رانش زمین، گفت: بر اساس پیگیری‌های به عمل آمده از اداره کل مدیریت بحران استان گیلان، در پی بارندگی‌های شدید در شهرستان تالش سه راه روستایی در این شهرستان مسدود و پل روستای خلیل محله تخریب شده است، همچنین در حال حاضر گاز ۳۸۳ خانوار قطع شده که با تلاش عوامل اجرایی تا ۱۲ ساعت آینده وصل خواهد شد.

وی افزود: ۱۹ خانوار ساکن حاشیه رودخانه‌ها نجات یافته و اسکان داده شدند و اقلام زیستی و غذایی به صورت کامل بین افراد توزیع شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در پی وقوع سیل، ۱۳۷ دستگاه ترانس برق تخریب شد که موجب قطعی برق ۳۴۰۰ خانوار شده است.

بختیاری تصریح کرد: هفت روستای تالش، اسالم، چوبر، جوکندان، سرآگاه، سیابیل، خرجگیل و...، جزء مناطق سیل زده هستند، آب بندان شهر تالش نیز دچار آبگرفتگی شده است و در محور اسالم به خلخال با رانش زمین مواجه هستیم.

وی افزود: با توجه به وقوع بی سابقه و پرحجم بارش در منطقه غرب گیلان به ویژه شهرستان تالش، چهار شهر تالش، چوبر، اسالم و هشتپر درگیر سیل هستند.

بختیاری تصریح کرد: بارندگی‌ها از ساعت یک بامداد امروز آغاز شد و تا ساعت ۵ صبح ادامه داشت، طی این مدت ۲۵۰ میلیمتر باران فقط در ایستگاه آب منطقه‌ای ماشین خانه در شهرستان تالش به ثبت رسیده که در چند دهه اخیر سابقه نداشته است.

وی افزود: با توجه به پیش بینی‌های اداره کل هواشناسی استان مبنی بر بارش باران و احتمال آبگرفتگی، از مردم در مناطق بحرانی خواستیم اقدامات لازم را برای کاهش خسارات انجام دهند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: به علت شدت بارندگی، رودخانه‌های سیلابی هنوز فروکش نکرده و سطح آب پایین نیامده است و خدمات رسانی با مشکلاتی مواجه شده است.

وی با اشاره به بارش سنگین باران در مناطق بالادست و سرازیر شدن سیلاب به سمت پایین دست، افزود: این حجم باران علاوه بر قطع راه‌های روستایی تالش، آب و برق و گاز را نیز قطع کرده است و تعدادی از منازل مسکونی نیز دچار خسارت شده‌اند.

به گفته بختیاری ستاد اضطراری مدیریت بحران در شهرستان تالش تشکیل شده است و در حال حاضر همه دستگاه‌های خدمت رسان اعم از راهداری، آب منطقه‌ای، توزیع برق، هواشناسی، اداره گاز، آب و فاضلاب، بنیاد مسکن، هلال احمر و ... آمادگی دارند.

وی افزود: در ۱۰ نقطه شهرستان تالش رانش زمین داریم که متأسفانه تجاوز به حریم رودخانه‌ها و ساخت و ساز در بستر آن‌ها و آبراهه‌ها جهت گسترش اراضی مسکونی، موجب شده خسارات ناشی از وقوع سیل و بارندگی سنگین افزایش پیدا کند.

گفتنی است که پل بزرگ تالش که در مرکز این شهر واقع شده است، به دلیل جریان شدید سیل از وسط دو نیم شده و شکسته است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار