به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ناچو به قدری ترد و خوشمزه است که مطمئنیم انگشتهایتان را با آن خواهید خورد. هیچ فردی نمیتواند در برابر یک بشقاب ناچو ترد و خوشمزه مقاومت کند، مخصوصاً برای مهمانیهای عصر و یا برای مهمانیهای داخل باغ که بچهها مشغول بازی وبزرگترها در حال حرف و تفریح هستند؛ طرز تهیه ناچو را میتوانید برای تهیه پیش غذا نیز استفاده کنید.
طرز تهیه ناچو:
مرحله اول: آماده کردن ظرف
یک ظرف یا بشقاب درنظر بگیرید، ولی دقت کنید ظرفی باشد که بتوانید با اشغال کردن کمترین جا بر روی میز، بیشترین مزهها را داخلش جا بدهید و همچنین اگر قصد دارید در هوای باز ناچوهای خود را تهیه کنید، توجه نمائید که تمام جوانب ایمنی و نظافت را داشته باشد.
اولین گام در طرز تهیه ناچو، این است که کف ظرفی که انتخاب کردید را با یک فویل مخصوص استفاده در فر، بپوشانید. چنین کاری به شما کمک میکند تا به راحتی بتوانید یک لایه قطور و خوشمزه از ناچو درست کنید و با خیال راحت، پنیر و چیپس بریزید و همانطور که تمایل دارید، آن را برشته کنید و نگرانی درمورد ظرفی که داخل فر گذاشتید نداشته باشید. با این روش، تکههای پنیری که به آن میچسبد دیگر به ته ظرف نخواهد چسبید و تنها کافی است فویل را جدا کنید تا تکههای پنیر هم از داخل ظرف جدا شود!
مرحله دوم: درست کردن اولین لایه چیپس
مرحله دوم در طرز تهیه ناچو، این است که اولین لایه را با چیپس پر کنیم. برای استفاده از چیپس باید دقت کنیم که از چیپسهای با کیفیت و استاندارد استفاده کنیم تا ناچو کاملاً خوشمزه و ترد از آب در بیاید.
چند نکته بسیار ضروری در نحوه انتخاب چیپس وجود دارد:
اول اینکه از چیپسهای نازک استفاده نکنید، چون سریع نرم میشوند و شکل ناچو را خراب میکنند.
دوم اینکه تا جایی که برایتان مقدور است، از چیپسهای ذرت تنوری استفاده کنید، چون علاوه بر کالری کمی که دارند، از چربی کمتری هم برخوردارند و ناچوی شما را تبدیل به غذای سالمتری میکنند. علاوه بر آن، به دلیل شکل مثلثی برگههای چیپس، ظاهر قشنگتری به غذای ما میدهد.
برای ترد باقی ماندن چیپس، آن را به تنهایی بصورت یک لایه کامل داخل ظرف بریزید. باید دقت کنید که ظرفتان کاملاً با چیپس پرشود. هرچه چیپسهایی با برگههای ضخیمتر استفاده کنید، وقتی تاپینگ و پنیر را میافزائید، شکل خود را بهتر حفظ میکند.
مرحله سوم: اولین لایه پنیر را اضافه میکنیم
در این گام، از ترکیب پنیر چدار رنده شده درشت و پنیر مونتری جک برای عطر و طعم بهتر استفاده میکنیم. از هر مدل از آن به اندازه یک فنجان روی لایههای چیپس میریزیم. اگر ظرفتان بزرگ است، دقت کنید مقدار پنیرتان متناسب باشد و کم نشود؛ چون خوشمزگی ناچو به پنیر و تناسب مواد آن است. همچنین توجه فرمائید که هرچقدر که مواد را زیاد میکنید، در هر حال تناسب پنیرها کاملاً مساوی باشد.
نکته: بصورت خیلی کم از سس پنیر ناچو برای بیشتر کردن طعم پنیر آن استفاده میکنیم. از سس گرم پنیر استفاده میکنیم یا میتوانیم خودمان سس دلخواه پنیری درست کنیم.
مرحله چهارم: اضافه کردن نخستین لایه تاپینگ
استفاده مقدار محدودی از موادی که مایه اصلی تهیه چیپس است بر روی چیپسها میتواند به تردی و بخشیدن طعم خوب به ناچوی ما کمک کند؛ البته دقت شود بیشتر از دو یا سه طعم نباشد.
اقلامی مثل لوبیا سیاه یا لوبیا سفید یا لوبیای چیتی ریفراید شده (ابتدا لوبیا را آبپز میکنیم، سپس بعد از پختن در روغن سرخ میکنیم) و یا مرغ کبابی خورد شده یا گوشت گاو چاشنی زده خشک شده که سرخ شود و یا جلاپینوز خورد شده (هالوپینیو که نوعی فلفل سبز مکزیکی است)، میتواند به عنوان طعم و تاپینگ استفاده شود.
مرحله پنجم: درست کردن لایه دوم
درست کردن لایه دوم هم مثل لایه اولی است که در طرز تهیه ناچو ذکر کردیم؛ بدین معنی که باز هم از چیپس استفاده نمائید و مقدار مساوی از پنیرها و سپس تاپینگهای انتخابیتان.
نکته: در حالی که از تاپینگهای ریفراید شده استفاده میکنید، باید دقت شود روی لایههای چیپس را کامل نپوشاند و به صورت پخش روی لایه چیپس باشد تا موقع پختن، مانع تردی ناچو نشود.
مرحله ششم: پختن
برای پختن ناچو، باید فر را با دمای ۴۰۰ درجه روشن کنید و وقتی گرم شد، ظرف ناچو را به مدت هشت الی ده دقیقه در فر قرار دهیم تا به آرامی پخته و قهوهای رنگ و ترد شود.
وقتی پخت ناچو کامل شد، با پیاز قرمز خورد شده و گشنیز برای خوردن تزیین میشود.
منبع: خبربانو
انتهای پیام/