وقتی تغییر نگاه‌ها موجب تولید ثروت از محصولات بی اهمیت می‌شود .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،  سالانه ۱۷۰ هزار تن انواع ضایعات پلاستیکی در ایران تولید می‌شود و ماندگاری این دور ریختنی‌ها در طبیعت چند صد سال است و به آن‌ها به عنوان معضلات طبیعت نگاه می‌شود.

اما اگر نگاهمان را عوض کنیم و بهتر و دقیق‌تر نگاه کنیم خواهیم دید که این دور ریختنی‌ها نه تنها یک تهدید برای ما و محیط زیست نیستند بلکه فرصتی برای ثروت آفرینی و اشتغالزایی هستند.

واحد‌های تولید الیاف مصنوعی در خمین یکی از این واحد‌های ثروت آفرینی و اشتغالزا است که با فراوری ضایعات پلاستیکی محصولات متنوعی از این گنج پنهان استحصال می‌کند.

این واحد تولیدی از سال ۱۳۹۱ با هدف اشتغالزایی برای جوانان خمینی و حفظ محیط زیست کارخانه‌ای در شهرک صنعتی خمین استان مرکزی احداث و کار تولید الیاف پلی استر را آغاز کزد.

حبیبی مدیر عامل تولید الیاف مصنوعی در خمین با بیان اینکه ضایعات پلاستیکی برای صاحبان این صنایع طلاست گفت: ضایعات پلاستیک پرک شده، و محصول بازیافتی پتروشیمی مواد اولیه ورودی به این کارخانه است و از آن‌ها الیاف پلی استر پرکاربرد در صنایع مختلف تولید می‌شود.

حبیبی کاهش نقدینگی را بلای جان این کارخانه دانست و افزود: برای دریافت تسهیلات تاکنون به بانک‌های متعدد‌ی مراجعه کردیم و به دلیل همراهی نکردن هنوز وامی دریافت نکرده ایم.

در این کارخانه سالانه ۸ هزار تن الیاف پلی استر تولید می‌شود و در صنایع نظیر فرش، موکت، ایزوگام و کالای خواب استفاده می‌شود.

مدیر عامل تولید الیاف مصنوعی در خمین بیان کرد: برای خرید مواد اولیه هزینه نقدی پرداخت می‌شود، اما برای فروش محصولات با مشکلات متعددی روبه رو هستیم از جمله اینکه از سال گذشته به دلیل نوسان بازار ارز صادرات کارخانه به کشور‌های همسایه کاهش یافته است.

او اضافه کرد: اگر مسئولان اندکی حمایت کنند میزان تولید و اشتغال این شرکت دوبرابر خواهد شد.

در کشور ۵۰ واحد تولید الیاف پلی استر با ظرفیت تولید ۳۰۰ هزار تن در سال در ایران فعال و چرخش چرخ ۲ هزار واحد پایین دستی و بالا دستی و اشتغال ۵ هزار کارگر وابسته به فعالیت این ۵۰ واحد تولیدی الیاف مصنوعی است.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.