به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،کتاب «الفهای غلط» به قلم علی محمد مودب از مجموعه شعر امروز، حاوی مجموعه اشعاری عاشقانه، مذهبی و اجتماعی است که در قالب غزل به رشتهی تحریر درآمده اند.
امروزه شعر فارسی با گذشتن از فراز و نشیبهای بسیار به دستاوردهای چشمگیری دست یافته است. به طوری که تا به حال سهم بزرگی در ارتقای فرهنگ و تمدن معاصر فارسی برای ملت ایران داشته، اما با نگاهی موشکافانهتر ضمن تایید بر این باورهای امیدوارانه، نمیتوان چشمان خود را بر روی معضلات و پیچیدگیهای شایع در این زمینه بست.
شعر امروزی با وجود تجربیات فراوان دچار آفات و موج بازیهای کاذب بسیاری شده که ماحصل این بیراههها از دست دادن نیروی عظیمی از ذوق و استعدادهای جوان است. در میان شاعران جوان امروزی، علی محمد مودب شاعری خوش ذوق و با استعداد است که خود را درگیر این کجرویها نکرده و اشعارش تازگی و حلاوت مخصوص به خود را دارد.
آنچه اشعار این شاعر با استعداد را از دیگر همکارانش جدا میکند، ضمن غنای صوری اشعارش، داشتن نوعی تفکر اجتماعی فلسفی است که در چارچوب تلمیحات، نمادها و بزرگان تاریخی و مذهبی انعکاس مییابند. از دیگر ویژگیهای متمایز کنندهی او میتوان به نوگرایی آن اشاره کرد که در این مجموعه شعر و دیگر آثارش بسیار مشهود است.
به عبارتی دیگر زبان شعر در این اثر حال و هوایی تازه به شما خواهد بخشید که این خود حاصل تجربههای شعری خود علی محمد مودب است و اثری از تقلید و تأثیر در آن نمایان نیست.
در بخشی از کتاب «الفهای غلط» میخوانیم:
از لطف تو وضع دل بیحوصله خوب است
دل شهر غریبی است؛ پر از غائله خوب است
هر قافله در امن و امان، محمل عیش است
این مرتبه غارت شدۀ قافله خوب است
عمری است که آبستن درد است وجودم
بسیار نزاییدن این حامله خوب است!
آن خانه که سنگ و گلش از هیچ شد و پوچ
هر وقت تکانش بدهد زلزله؛ خوب است
بر کاغذ دل، مشق کن-ای عشق! جنون را
کاین دفتر صد پاره فقط باطله خوب است
پاسخ مطلب، مدرسۀ عشق همین است
هی مسأله، هی مسأله، هی مسأله خوب است
انتهای پیام/