به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازلرستان، محسن اسدبیگی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در حال حاضر سهمیه دقیقی برای استان ها مشخص نیست اما در هر صورت حدود سه هزار بیمار خاص استان که دارای پرونده پزشکی هستند در اولویت این واکسن قرار دارند.
اسدبیگی با بیان اینکه تاکنون قیمت دقیق واکسن آنفلوآنزا اعلام نشده است اظهار داشت: علاوه بر بیماران خاص، بیماران زمینه ای، سرطانی و قلبی عروقی، کادر درمان و افرادی که در شرایط پرخطر شاغل هستند باید واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.
او تاکید کرد: واکسن مورد نیاز بیماران خاص توسط این نهاد و مابقی برای استفاده عموم در داروخانه ها توزیع می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: گفته شده است در مرحله اول ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور می شود که در این صورت سهمیه لرستان نسبت به جمعیت حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار واکسن خواهد بود.
اسدبیگی اظهار داشت: تزریق واکسن آنفلوآنزا برای همه ضرورت ندارد و برخی از افراد حتی ممکن است با استفاده از آن دچار حساسیت و مشکل شوند بنابراین توصیه می شود افراد در معرض خطر، گروه های هدف، افراد بالای ۶۵ و کمتر از پنج سال، واکسن را دریافت کنند.
او تصریح کرد: استفاده از واکسن آنفلوآنزا برای همه در شرایط شیوع کرونا یک تفکر نادرست است چراکه توصیه علمی و منطقی این است که افراد بالغ و معمولی با رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی، خود را در برابر بیماری کووید ۱۹ ایمن کنند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ر