به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج حساوی ، گران قیمتترین برنج در دنیا است. کشت این برنج در ماههای سپتامبر و اکتبر انجام میشود.
دانههای این برنج کاملا در آب غوطهور شده و سپس برای پنج روز متوالی در هر هفته به آنها آب داده میشود. اینکار حدود ۴ ماه انجام میپذیرد تا زمان برداشت آن فرابرسد.
برنج حساوی محصولی کشاورزی است که در نواحی گرمسیری رشد میکند و به دمای ۴۸ درجه سانتیگراد نیاز دارد و در غیر اینصورت فاز رشد آن تکامل نمییابد.
این برنج همچنین به مقدار بسیار زیادی آب در زمان کاشت نیاز دارد و به دلیل کمبود منابع آبی در خطر نابودی قرار دارد. ریشه این برنج نیز آب را برای مدت زمان زیادی حفظ میکند.
بیشتر بخوانید
کشاورزان الاحساء ترجیح میدهند این نوع برنج را در زمینهایی که خاک آنها از آب اشباع شده بکارند تا دانههای برنج کاملا در آب قرار گیرند و از آن تغذیه کند.
برنج قرمز غنی از کربوهیدرات، پروتئین و فیبر است و ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این برنج برای زنانی که به تازگی کودک خود را به دنیا آوردهاند پیشنهاد میشود، زیرا مواد مغذی بسیاری را به بدن آنها میرساند.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
همون برنجی که خیلی از ما ایرانیا ازش خاطره داریم.
که به دلیل ارزون بودن سر سفره ی خیلی از ما اومده.....
تقریبا مثل همین برنج بودن. به علت تغییر زائقه ایرانیها دیگه کشت نمیشه.
ما که هنوز برنج سراشپز میخوریم