به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جوجه کباب مراکشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت سینه مرغ برای هر نفر ۲۵۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
ادویه گرامسالا ۱ قاشق چایخوری
لیموترش ۲ عدد
خامه ۴ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای رنگی ۱ عدد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را خرد کنید. زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.
سپس مرغها را یکی در میان با تکههایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/