در این مطلب قصد داریم روش تهیه جوجه کباب مراکشی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جوجه کباب مراکشی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ برای هر نفر ۲۵۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
ادویه گرامسالا ۱ قاشق چایخوری
لیموترش ۲ عدد
خامه ۴ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه­ای رنگی ۱ عدد


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

گوشت سینه مرغ را خرد کنید. زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.
سپس مرغ‌ها را یکی در میان با تکه­‌هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه بدون روغن سرخ کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.