به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی میدل ایست آی در مطلبی نوشت به دنبال کنفرانس ویدئویی روز چهارشنبه وزیران امور خارجه اتحادیه عرب، حسام زکی، معاون دبیرکل این اتحادیه، گفتگوها درباره پیشنویس قطعنامه پیشنهادی فلسطینیها را «جامع» توصیف و اعلام کرد این گفتگوها زمانبر بود، اما در نهایت منجر به توافقی درباره پیشنویس این قطعنامه نشد.
در واکنش به این مسئله، محمد عماس از بیت المقدس یکی از فعالان کمپین مخالفت با عادیسازی، توماری را به منظور درخواست برای تبدیل مقر اتحادیه عرب به سالن عروسی تهیه کرده و این تومار تاکنون به امضای بیش از دو هزار نفر رسیده است.
عماس اعلام کرد: «زمان آن فرا رسیده است تا نهایت استفاده را از مقر اتحادیه عرب در قاهره به نفع عموم و منافع آن بکنیم، زیرا در حال حاضر این اتحادیه در جهت رسیدگی به امور هیچ کشوری فعالیت نمیکند بنابراین تصمیم گرفتهام این کمپین مردمی را با هدف درخواست برای تبدیل آن به سالن عروسی راهاندازی کنم.»
او همچنین یادآور شد این کمپین که امید میرود یک میلیون امضا جمع کند غیرحزبی است و تنها برای انتقاد از عملکرد اتحادیه عرب راهاندازی شده است.
تشکیلات خودگردان فلسطین و دیگر گروهها از توافقنامه عادیسازی مناسبات رژیم صهیونیستی و امارات عربی متحده به شدت انتقاد کردند و آن را خیانتی به آمار فلسطینیان و خروج از ابتکار عمل صلح عربی توصیف خوانده اند.
در همین حال، گروه جهاد اسلامی فلسطین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست از اتحادیه عرب خارج شود، زیرا این اتحادیه شامل کشورهایی میشود که فلسطین را رها کردند، تلآویو را در آغوش گرفتند و با محکومیت عادیسازی مناسبات با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.
این اقدام اتحادیه عرب و احمد ابوالغیط، دبیرکل این اتحادیه، که از ژوئیه سال ۲۰۱۶ در این سمت قرار دارد با موجی از انتقادها در رسانههای اجتماعی مواجه شد.
اتحادیه عرب ۲۲ مارس سال ۱۹۴۵ از سوی کشورهای مصر، عراق، اردن، لبنان، عربستان سعود و سوریه با هدف برقراری مناسبات هرچه نزدیکتر میان کشورهای عضو و همکاری میان آنها به منظور حفظ حاکمیت و استقلال و به طور کلی رسیدگی به امور و منافع کشورهای عربی تشکیل شد. این در حالی است که این بلوک در اغلب موارد دچار اختلافات داخلی شده است و در معدود مواردی اعضای آن با یکدیگر متحد و یکپارچه عمل کردهاند.
انتهای پیام/