استاندار فارس در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح فارس گفت: اقدامات و آمادگی نیروهای مسلح سبب امنیت در جامعه است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی استاندار فارس بیا کرد: نقش دستگاه قضایی نقشی برجسته است برای دفاع از نیرو‌های مسلح و حقوق شهروندی و مقید کردن مسئولان از سوی هر نظام مردم سالار به ویژه نظام مردم سالار دینی است.

او، تصریح کرد: جایی که قدرت است می‌تواند فساد، ظلم و اجحاف باشد.

رحیمی، ادامه داد:اگر مسئولان به غیر محدود باشند می‌توانند حقوق شهروندان را نادیده بگیرند.

رسول کریمی رئیس جدید دستگاه قضایی نیرو‌های مسلح نیز افزود: هدف از تشکیل  دستگاه های قضایی نیرو‌های مسلح را رسیدگی به برخی از جرایم این نیرو‌ها است و با توجه به اهمیت ماموریت‌های داده شده به نیرو‌های مسلح برای حفظ صیانت از اعضای این نیرو‌ها بزرگترین سرمایه کشور محسوب می‌شوند که برای جلوگیری از ایجاد خدشه بر حیثیت این نیرو‌ها تلاش می‌شود موضوع پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار قرار گیرد.

او، اضافه کرد: با مشارکت فرماندهان، مدیران و مسئولان نیرو‌های مسلح، حفاظت اطلاعات و دفاتر قضایی و بازرسی مستقر در استان فارس تصمیماتی اتخاذ شد که سبب کاهش وقوع جرم در یگان‌های نظامی و انتظامی مستقر در استان فارس است.

در پایان این مراسم از خدمات ابوالحسن هاشمی امام زاده رئیس اسبق دستگاه قضایی استان فارس تقدیر و رسول کریمی به عنوان رئیس جدید دستگاه قضایی نیرو‌های مسلح استان فارس معارفه شد.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار