به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، صادق درودگر عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ برتر فوتبال درباره اظهار نظرش راجع به ایمیل ارسال شده استراماچونی به باشگاه استقلال که با انتقادهای زیادی رو به رو شده بود بیان کرد: ابتدا جا دارد این مطلب را عرض کنم که من هیچ موقع به مدیرعامل باشگاه استقلال تهمتی نزدم و او را هیچ وقت دروغگو فرض نکردم. سعادتمند فردی است که تمام تلاشش را به کار گرفته و برای باشگاه استقلال در حال خدمت کردن است. من چند روز پیش یک واقعیتی را عنوان کردم، مبنی بر اینکه استراماچونی یک ایمیلی به باشگاه استقلال ارسال کرد و برای آنکه به این باشگاه بیاید ۳ شرط گذاشت. اول اینکه مبلغ یک میلیون و هشتصد هزار یورو را از باشگاه استقلال به طور کامل بگیرد، دوم اینکه فدراسیون فوتبال ایران قانون منع جذب خارجیها را به طور کامل بردارد و سوم اینکه مسئولان باشگاه استقلال در کشور قطر راجع به پرداخت ۲ میلیون دلار برای فصل بعد با نماینده استراماچونی صحبتهایی انجام دهند.
او ادامه داد: به هر حال استقلال الان باید ۵۵۰ هزار دلار بابت بدهی شفر پرداخت کند که آن هم مشکلات خاص خودش را دارد. تمام حرف من این است که باشگاه بزرگ استقلال بهتر است با مردم رو راست و صادق باشد، شاید آنها بتوانند کمکی انجام دهند.
درودگر ادامه داد: من از تمامی هواداران استقلال خواهش میکنم که کمی صبر کنند و منتظر باشند ببینند چه اتفاقی میافتد و بعد از آن قضاوت کنند. در روزهای گذشته هواداران استقلال به من لطف داشتند و بیشتر آنها در چارچوب ادب با من صحبتهایی انجام دادند که من هم به تمامی سوالات آنها پاسخ دادم.
عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ همچنین درباره مدیر برنامههایی که در فوتبال ما حضور دارند گفت: در کشور ما الان ۵ مدیر برنامه وجود دارند که برای خودشان یک اتحادیه تشکیل داده اند و تمامی نقل و انتقالات باشگاهها را مدیریت میکنند. حتی از تیمها هزینههای سنگینی میگیرند که کاملا غیرقانونی است. برخی از این مدیر برنامهها به بازیکنان میگویند که اگر میخواهند به باشگاه بزرگ تری بروند حتما باید مدیر برنامهشان را عوض کنند. در همین رابطه من به عنوان عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ نامهای به نور شرق، رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال نوشتم و از او تقاضا کردم که بر اساس ماده ۵۰ اساسنامه فدراسیون فوتبال، نظارت و راهبرد مدیر برنامهها را بر عهده بگیرد.
درودگر تصریح کرد: همچنین طبق یکی از بندهای ماده ۲ آئین نامه فدراسیون فوتبال باید کمیته تعیین وضعیت با این افراد برخورد کرده و اطلاعات تمامی بازیکنان را در اختیار داشته باشد. برخی از باشگاهها با بازیکنان و مربیان قراردادهای غیرقانونی میبندند. سوال من این است باشگاهی که با یک بازیکن یا مربی قرارداد ۲ یا ۳ ساله دارد، چرا باید مبلغ قرارداد او را ۳ برابر کند؟ برای مثال مربی که سال ۹۷ یک میلیارد تومان گرفته در سال ۹۸، درخواست قرارداد ۸ میلیاردی میکند! یعنی ۸ برابر سال گذشته اش که این نشان از نابسامانی است که در فوتبال کشور ما وجود دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/