در این مطلب دستورالعمل تهیه ساق مرغ کنجدی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز طرز تهیه ساق مرغ كنجدی را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
عسل ۲ قاشق سوپخوری

سیر له‌کرده ۳ حبه

زنجفیل رنده‌کرده ۱ قاشق چایخوری

ادویه‌ی گراماسالا یک چهارم قاشق چایخوری

سس چیلی شیرین ۲ قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی ۶۰ میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

ران مرغ ۸ عدد

کنجد ۱ قاشق سوپخوری


بیشتر بخوانید

طرزتهیه

ابتدا در کاسه‌ی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کنید.

ران‌های مرغ را به این سس آغشته نمائید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا ران‌ها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهم‌کرده، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید.

حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۲۰ دقیقه ران‌های مرغ را بپزید.

اکنون دانه‌های کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۳ دقیقه برشته کنید.

در طول برشته کردن، ۲ بار آن را هم بزنید.

سپس باقیمانده‌ی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۲ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

اینک این سس را روی ران‌های مرغ بمالید و کنجد بپاشید. اکنون غذا آماده‌ی مصرف است.

 

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.