به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از جذابترین راههای استفاده از سبزیجات میل کردن آنها بهعنوان پیشغذا، چاشنی یا میان وعده است؛ از این نوع پیشغذاها میتوانیم به ماست اسفناج دلال، زیتون پرورده خانگی و ... اشاره کنیم. اسفناج خامهای یکی از همین گزینههای شگفتانگیز است. طرز تهیه آن بسیار آسان است و برای تهیه آن به مدت زمان زیادی احتیاج ندارید.
علاوه بر این میتوانید از اسفناج خامهای در وعده اصلی و در کنار انواع گوشت استفاده کنید. سرو کردن اسفناج خامهای در کنار ماکارونی هم به لذیذتر شدن غذای شما کمک میکند که علاوه بر فواید غذایی زیاد، تجربهای دلچسب را برای هم شما فراهم میکند. میتوانیم به شما اطمینان دهیم که حتی کسانی که به اسفناج علاقه ندارند هم عاشق این ترکیب خوشمزه میشوند.
بیشتر بخوانید
مواد اولیه لازم برای تهیه اسفناج خامهای
اسفناج (شسته شده) یک کیلوگرم
خامه نصف فنجان
کره ۵۰ گرم
پنیر پارمسان خرید آنلاین یک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه اسفناج خامهای
کمی آب به قابلمه اضافه کنید و اسفناجها را داخل قابلمه قرار دهید و بر روی شعله ملایم قرار دهید. نیاز بهاضافه کردن آب زیادی نیست، چون اسفناجها باید با آب خود پخته شوند.
با یک قاشق چوبی شروع به هم زدن اسفناجها در قابلمه کنید. با پخته شدن اسفناجها لحظهلحظه رنگ آنها تغییر میکند و حجمشان کمتر و کمتر میشود. این فرآیند حدودا ۵ تا ۶ دقیقه طول میکشد.
حالا اسفناجهای پختهشده را داخل یک کاسه آب یخ قرار دهید. سپس آنها را آبکشی کنید و بعد از آبکشی با دستان خود اسفناجها را فشار دهید و به مخلوطکن منتقل کنید.
حالا اسفناجها را مخلوطکنید تا بافتی کاملاً نرم از آن به وجود بیاید. سپس آن را مجدداً به قابلمه خالی منتقل کنید و کره و خامه و پنیر را به اسفناجها اضافه کنید. حالا اجازه دهید روی شعله ملایم کمی بپزد. در همین حین آنها را مخلوطکنید تا کاملاً داغ شوند. سپس نمک و فلفل را به ترکیب اضافه کنید.
اسفناج خامهای شما آماده است، نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/