رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: مرغوبیت عناب خراسان جنوبی سبب شده است که دو رقم عناب سیوجان و ماژان ثبت ملی شود و حرف اول را در کشور بزند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، قوسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: برداشت عناب در خراسان جنوبی از مرداد ماه آغاز می شود که بیشتر بهره برداران محصول خود را به صورت تازه خوری و مقداری برای خشک کردن استفاده می‌کنند، اما امسال به دلیل شرایط آب و هوایی شاهد کاهش ۳۰ درصدی عناب در خراسان جنوبی هستیم.

او با بیان اینکه فصل تازه خوری عناب تا اواخر مهرماه ادامه دارد، افزود: کشاورزان خراسان جنوبی با تولید ۹۸ درصد عناب ایران قطب تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده اند.


بیشتر بخوانید


قوسی بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال ۷ هزار تن عناب خشک از باغات خراسان جنوبی برداشت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹ هزار نفر بهره بردار عناب در خراسان جنوبی وجود دارد، ادامه داد: بیشترین سطح عناب در خراسان جنوبی از آن شهرستان‌های خوسف، بیرجند و سربیشه است.

او تصریح کرد:  امسال به علت وزش باد‌های شدید و ریزش گل‌ها، گرمای هوا و زودرس بودن میوه عناب تولید این محصول کاهش یافته است.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار