به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صفحه توئیتر خود نوشت:
"نشانگرهای رنگی تغذیهای روی برچسب محصولات خوراکی با هدف افزایش آگاهی مصرف کننده، اصلاح الگوی مصرف و کمک به مصرف کننده در شناسایی ویژگیهای تغذیهای محصول غذایی تدوین شده است تا مصرف کننده با توجه به شرایط جسمی و نیازهایش، انتخاب آگاهانه در راستای حفظ و ارتقای سلامت خود و جامعه داشته باشد."
برچسب های تغذیه ای روی محصولات خوراکی
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/