به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد موگویی مستندساز و فعال رسانهای به دنبال اتهامات مالی که چندی پیش به حجت الاسلام پناهیان نسبت داده شده بود، پستی را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.
موگویی با اشاره به جریان اتهامات و ترور شهید مطهری و قیاس آن با عدالتخواهی این روزها، در آخرین پست اینستاگرام خود نوشت:
"شهیدمطهری سال۳۱ به تهران آمد. پس از ۱۵سال اجارهنشینی در محلههای جنوب تهران، خانهای ویلایی در قلهک در بهترین نقطه تهران خرید. از قضا خانه علی امینی نخستوزیر سابق نیز روبروی آن بود!
سال۵۱ (۱۹۷۳) نیز بنز سبزرنگ۲۳۰ S با مدل۱۹۶۶ خرید. علی مطهری میگوید:
«پس از خرید ماشین، ایشان هیچ ابایی نداشت که با همان، به میان جمعی برود که تحت تاثیر تفکرات افراطی، این چیزها را نشانه اشرافیگری میدانستند، چون بشدت از ریا و تظاهر بیزار بود. حتی گاهی مثل ملامتیه، در برابر ریاکاران به گونهای رفتار میکرد که شاید دیگران تصور میکردند که ایشان خیلی اهل دیانت نیست!
وقتی ایشان را به دانشگاه میبردم، متأثر از شرایط آنوقت، ماشین را در فاصلهای از مقصد پارک میکردم و میخواستم که ایشان پیاده برود؛ میگفت: خیر باید جلوی دانشگاه پارک کنی اگر عدهای افکار عجیب و غریب پیدا کردهاند، ما که گناهی نکردهایم و دلیل نمیشود که فیلم بازی کنیم.
البته در میان سخنرانان عدهای بودند که به این کارها تظاهر میکردند و مثلاً با تاکسی میآمدند که جوانها فکر کنند خیلی انقلابی و طرفدار مستضعفین هستند.این افکار در آن موقع در بین طبقات جوان خیلی گسترده بود و ایده طرفداری از طبقه کارگر در دانشگاهها خیلی رواج داشت. کمونیستها شلوارهای وصلهدار میپوشیدند و این نوع رفتارها در میان بچه مسلمانها هم رسوخ کرده بود؛ و در شکلگیری فکر فرقان تأثیر داشت، اعضای این گروه اینها را کنار هم میگذاشتند و نتیجه میگرفتند.
وقتی به جوانها می گفتند که ایشان خانهاش در قلهک است و ماشین بنز دارد، برایشان مهم بود، از طرفی می گفتند، چون دارد در دانشگاه دولتی تدریس می کند، پس به رژیم شاه وابستگی دارد. وقتی یک جوان ۲۰ساله اینها را کنار هم می گذاشت، نمیتوانست درست تحلیل کند و وقتی به او می گفتند این فرد ترور شود، خیلی راحت قبول می کرد».
مطهری رییس شورای انقلاب، بالاترین مقام سیاسی پس از امام و تئوریسین انقلاب بود. اگر در آن روزگار بودیم به بنز و خانه او چه واکنش میدادیم؟ یحتمل در روزنامه عکس بنزش را با تیتر درشت میزدیم: «متفکر و تئوریسین انقلابی سوار بر بنز!»
با مطهری تنها به جرم خانه در بالای شهر، همان کردند که این روزها بنام عدالتطلبی با پناهیان می کنند!
همین تفکر در آخر نیز مطهری را به مسلخ ترور کشاند. تولد فرقان و ترور یکی از تبعات عدالتطلبی و مبارزه با اشرافیگریِ بدون مبناست. عدالتطلبی این روزها عجیب شبیه آن روزها، گره خورده به افکار کمونیستی؛ بدون مبنای دینی و حتی تقوا"
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/