مردانی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،گفت: در زمینه تامین و سهمیه بندی گاز ال پی جی مشکل نداریم و زنجیره توزیع این فرآورده به دلیل مصارف غیر مجاز دچار مشکل شده است.
او افزود: روش اصلی توزیع این فرآورده به صورت توزیع الکترونیک بوده است که متاسفانه متقاضیانی که مصرف کنندگان واقعی نیستند جهت دریافت این فرآورده مشکلاتی را در زمینه توزیع به وجود آورده اند.
مردانی بیان کرد: با توجه به تشکیل جلسات متعدد و پیگیری های انجام شده مشکل کمبود گاز مایع و ایجاد صفهای طولانی جهت دریافت این فرآورده در حال رفع و رجوع است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبی تصریح کرد: ۹۲ درصد افراد مراجعه کننده این فرآورده را برای خودروهای دوگانه سوز دستی و غیر استاندارد ال پی جی سوز مصرف میکنند.
بیشتر بخوانید
مردانی با اشاره به اجرایی شدن این طرح در جهت تحقق عدالت اجتماعی عنوان کرد: وقتی خودرو بنزین سوز است باید از کارت سوخت استفاده شود و استفاده از فرآورده های دیگر در این زمینه مجاز نیست.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خراسان جنوبی با بیان اینکه هدف طرح توزیع الکترونیک گاز مایع ارائه خدمات و تسهیل خدمت رسانی به مصرف کنندگان واقعی است اظهار کرد: استفاده از کارت ملی جهت ارائه گاز مایع موقتی بوده و در جهت تسهیل روند ثبت نام افرادی است که موفق به ثبت نام در سامانه تجارت آسان نشده اند.
او تصریح کرد: تامین این فرآورده از طریق پالایشگاه و توزیع آن از طریق شرکت های پخش و عاملان شرکت انجام میشود.
مردانی عنوان کرد: شهریور امسال توزیع گاز مایع ۲۹.۶ نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.
انتهای پیام/ ی