بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای رویداد «کاک برکت» (اشتغال‌آفرینی برای کولبران استان‌های مرزی) فراخوان داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالحمید مجری رویداد کاک برکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اظهار کرد: کارآفرینان و ایده‌پردازان می‌توانند با مراجعه به آدرس سایت event.barkat.ir طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه خود را ارائه کنند تا طرح‌های منتخب پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا شوند.

او افزود: تا پایان سال جاری ۳ هزار طرح اشتغالزایی با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان ویژه کولبران سه استان کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان اجرا می‌شود که باعث ایجاد نزدیک به ۱۰ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم خواهد شد.

مهدی عبدالحمید ادامه داد: این ۳ هزار طرح بر اساس طرح‌ها و ایده‌های ارائه شده از سوی خود کولبران، جوامع دانشگاهی و کارآفرینان و با مشارکت و تسهیلات بنیاد برکت عملیاتی می‌شود.

وی با اشاره به معضل کولبری در استان‌های مرزی کشور تصریح کرد: پدیده کولبری یک معضل چندوجهی است و ابعاد مختلفی از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی را در برمی‌گیرد، به همین دلیل هم معضل کولبری فقط با اشتغالزایی رفع نمی‌شود.

مجری رویداد کاک برکت تأکید کرد: معضل کولبری به ظاهر مسأله ساده‌ای است، اما در واقع فقط با همدردی، همفکری و همراهی با مردم مناطق مرزی مرتفع می‌شود و نیازمند یک همزیستی است.

عبدالحمید با اشاره به انتشار فراخوان برای دریافت ایده‌های خلاقانه و مبتکرانه جهت ایجاد اشتغال برای کولبران گفت: از طرح‌ها و ایده‌های سیاستی و اجرایی در این حوزه استقبال می‌کنیم و طرح‌های منتخب و برتر پس از بررسی و داوری، از سوی بنیاد برکت حمایت و اجرا می‌شوند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: رویداد کاک برکت در قالب فضای حکمرانی مشارکتی اجرا می‌شود و مردم در آن نقش اساسی و کلیدی دارند. مسائل و مشکلات متعددی در جامعه وجود دارد و تلنبار شده که تنها خود مردم از پس رفع آن برمی‌آیند. قرار است با رویداد کاک برکت، حل معضل کولبری با کمک مردم و نقش‌آفرینی بنیاد برکت صورت گیرد.

به گفته مجری رویداد کاک برکت، کولبران سه استان کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه تحت پوشش این رویداد ملی بنیاد برکت قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از فوائد رویداد کاک برکت، ارتباط کارکردی مسئولان با مردم است. همچنین نقش مردم در این رویداد پررنگ‌تر از همیشه است.

عبدالحمید در تشریح رویداد کاک برکت اظهار داشت: اکثر مشاغل ایجاد شده در قالب این رویداد، خرد و خانگی خواهد بود، اما از طرح‌های بنگاه‌محور که راه‌اندازی اشتغال برای کولبران را در پی داشته باشند نیز استقبال می‌کنیم.

مجری رویداد کاک برکت تاکید کرد: بر اساس آمار‌های غیررسمی، تا ۴۰ هزار نفر در استان‌های مرزی کشور مشغول به کولبری هستند که بر اساس این نیاز، ایجاد اشتغال برای کولبران توسط بنیاد برکت در سال‌های آینده هم ادامه خواهد داشت.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار