به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،بهروز رضوی گوینده برنامه «کتاب شب» که از ۲۵ سال پیش تا امروز به صورت مداوم از رادیو پخش میشود با حضور در برنامه امشب «کتاب باز» از اهمیت کتابهای صوتی در افزایش میزان مطالعه سخن گفت.این نویسنده و ترانهسرا همچنین درباره ادبیات کلاسیک ایران نیز صحبت کرد.
بهروز رضوی گوینده و نویسنده در برنامه «کتاب باز» درباره شروع فعالیتش در رادیو گفت:برای شروع فعالیت در رادیو ابتدا به عنوان نویسنده کار خودم را آغاز کردم، به واسطه آشنایی با ناشران در برنامههای رادیو به معرفی کتاب پرداختم.
وی افزود: البته قبل از آن در مطبوعات قلم زده بودم که به عنوان نویسنده در رادیو شروع کردم.
رضوی درباره برنامه «کتاب شب» گفت: برنامه «کتاب شب» با موضوع بازخوانی آثار مشهور ایران و جهان ۲۵ سال است که از رادیو پخش میشود. میتوان گفت در طول این سالها حدود هزار و ۲۰۰ کتاب معرفی کردیم.
گوینده رادیو درباره تیراژ کتابها عنوان کرد: متاسفانه تیراژ ۲۰۰ تا ۵۰۰ دردناک است، به نظرم باید میانگین برای انتشار یک کتاب حداقل ۳ هزار تیراژ باشد.
در بخشی دیگر رضوی گفت: برنامه «شنیدنیهای تاریخ» را روایت می کنم؛ بازخوانی حوادث و رخدادها و ماجراهای جالبی که در تاریخ ایران و جهان اتفاق افتاده است . مخاطب زیادی دارد، البته من علاقمند هستم برنامه ای را اجرا کنم که ابتدا خودم هم آن موضوع را دوست داشته باشم.
رضوی درباره علاقه به کتاب خواندنش گفت: من از بچگی به کتاب علاقه داشتم، میتوانم بگویم کلاس پنجم بودم که گلستان سعدی را خواندم. سخت بود، اما برای لغاتی را که متوجه نمیشدم از فرهنگ لغت استفاده میکردم.
در پایان رضوی درباره انتخاب اسم کتابی درباره زندگیش بیان کرد: به نظرم «قصه کویر» نام خوبی است. به خاطر اینکه اهل کویر هستم ،میتواند زبان حالی از من باشد.
انتهای پیام/