به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسکاچ اگز را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم تخم مرغ۱ عدد تخم بلدرچین۱۰ عدد پیاز۱ عدد پودر سوخاری۱ پیمانه نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم پودر پاپریکا، پودر سیربه میزان لازم پودر پیاز، پودر آویشنبه میزان لازم جعفری یا هر سبزی معطر دلخواه۱ قاشق غذا خوری خردل۱ قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
مرحله اول تهیه اسکاچ اگز:
ابتدا تو این مرحله اول از همه تخم بلدرچینها رو میشوریم و میزاریم کنار. فقط حواستون باشه موقع شستشو تخم بلدرچین رو نشکونید، چون خیلی کوچیکه و پوست نازکی داره. حالا یه قابلمه رو آب میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا شروع به جوشیدن کنه. زمانی که آب جوشید تخم بلدرچینها رو میریزیم داخلش تا بپزن.
تخم بلدرچین، چون کوچیکه خیلی زودتر از تخم مرغهای معمولی میپزه. پس بعد از ۵ الی ۷ دقیقه پختن. سپس از رو حرارت برمیداریمشون و کمی آب سرد هم روشون میگیریم تا خنک بشن. بعد پوست تخم بلدرچینها رو میکنیم و میزاریم کنار تا تو کوفته هامون از اش استفاده کنیم.
مرحله دوم تهیه اسکاچ اگز:
حالا نوبت درست کردن مخلوط کوفتمونه. اول از همه جعفریهایی که داریم رو برداشته و پاکشون میکنیم. سپس شسته و میزاریم آبش بره. وقتی خشک شد اونها رو تخته آشپزخانه میزاریم و ساطوریشون میکنیم و میزاریم کنار. بعد از جعفری نوبت پیازمونه. پیازمون رو پوستشو گرفته و بعد از اینکه شستیم یه کاسه کوچیک برمیداریم و پیازمون رو با دنده ریز رنده داخلش رنده میکنیم. فقط حتما بعد از رنده کردن پیاز آبشو بگیرید تا داخل کوفته آب نندازه و کوفتمون شل نشه.
سپس یه کاسه بر میداریم و گوشت چرخ کردمون رو میریزیم داخلش. در ادامه جعفریهای ساطوری شده رو هم بهش اضافه میکنیم و بعد از جعفری پیاز رنده شده رو میریزیم و در آخر هم نمک، فلفل سیاه و بقیه ادویهها (پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، پودر پیاز و خردل) رو به کاسه ایی که مخلوط گوشتمون هستش اضافه کرده و در نهایت ۱ دونه تخم مرغی که داشتیم رو هم میشکنیم داخل کاسه؛ و شروع میکنیم به ورز دادن مخلوط گوشتیمون. حواستون باشه مثل کوفتههای خودمون این کوفته رو هم باید خوب ورز بدیم که موقع سرخ شدن از هم باز نشه. فقط یه نکته که باید بگم این هستش که اندازه ریختن ادویهها بسته به میل خودتونه، ولی خردل رو حذف نکنید، چون باعث میشه یه طعم جدید رو توی کوفته تست کنید و این وجه تمایز این کوفته با بقیه کوفته هاس.
مرحله سوم تهیه اسکاچ اگز:
حالا تو این مرحله بعد از اینکه مخلوط گوشتیمون رو خوب ورز دادیم و گوشتمون آماده شد به اندازه یه کف دست کوچیک از مایه گوشتیمون بر میداریم و تو کف دستمون پهنش میکنیم سپس یکی از تخم بلدرچینها رو که از قبل پخته بودیم رو میزاریم وسطش. سپس گوشتمون رو از دو طرف روی تخم بلدرچینمون میاریم و گرد میکنیم و با دستمون بهش فرم میدیم.
در ادامه بقیه کوفته هار و هم درست میکنیم و بهشون فرم میدیم و میزاریم کنار. حالا یه کاسه برمیداریم و تخم مرغی که داشتیم رو داخلش میشکنیم و خوب میزنیم تا سفیده و زردش کامل قاطی و یکدست بشه. سپس تو یه کاسه دیگه هم پودر سوخاریمون رو میریزیم. حالا یه تابه گود بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا داغ بشه.
سپس کوفتههایی که درست کردیم رو اول توی تخم مرغ زده شده میغلطونیم و بعد توی پودر سوخاری میغلطونیم تا کامل آغشته بشه. این کار رو دوبار انجام میدم که موقع سرخ کردن کوفته هام وا نره. بعد از اینکه تمام کوفتهها رو آغشته به تخم مرغ و پودر سوخاری کردم میندازم تو روغن داغ تا سرخ بشن. سپس بعد از اینکه سرخ شدن از تابه در میارم و رو حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافیش بره. سپس تو ظرف گذاشته و با هر نوع سسی که دوست دارین سرو کنید. نوش جان.
منبع: مامی فود
انتهای پیام/