به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب طرز تهیه لوکوم پرتقالی را برایتان مینویسیم و امیدوارم آن را در منزل و به صورت خانگی درست کنید.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
آب ۱۱۰ گرم شکر ریز دانه ۴۵۰ گرم آب پرتقال ۱۲۵ گرم نشاسته ذرت ۷۰ گرم پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی ۲ قطره گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری پودر قند مقدار کافی رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه و دستور پخت:
هر کشوری سوغاتی مخصوص به خود را دارد و بهتر است در سفر به کشورها و حتی شهرهای مختلف از سوغاتی مخصوص و خوردنیهای ان مکان برای فامیل و دوستان و اقوام سوغات اورده شود. مثلا یکی از سوغاتیهای رایج در کشور ترکیه که در مدلها و مزههای مختلفی و طعمهای مختلفی و با مواد مختلفی درست میشود لوکوم پرتقالی است که در واقع شبیه راحت الحلقوم خودمان است و غالبا داخل ان مغزهای خوراکی نیز ریخته میشود و در نارگیل و یا پودر قند غلتانیده میشود و از شیرینیهای ژلهای ترکیه است و در مزههای مختلف درست میشود. خوردن لوکوم پرتقالی همراه با چایی بعنوان یک تنقلات خوشمزه خیلی میچسبد و لذیذ است.
مرحله اول تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
ابتدا و برای شروع کار ۴۵۰ گرم شکر ریز دانه را همراه با ۱۱۰ گرم اب داخل یک قابلمه میریزیم و قابلمه را کنار قرار میدهیم.
مرحله دوم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
سپس ۷۰ گرم نشاسته ذرت را با ۵۰ گرم اب پرتقال صاف شده مخلوط میکنیم تا حالت غلیظ و خمیری پیدا کند. سپس انرا کنار میگذاریم.
مرحله سوم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
در ادامه مابقی اب پرتقال و ۱ قاشق رنده پوست پرتقال را به قابلمه حاوی مخلوط اب و شکر در مرحله اول اضافه میکنیم و قابلمه را روی شعله ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر در اب و مایعات ما حل شود. اگر شکر حل نشد و مایع داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد ان را از روی حرارت بردارید و انقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و سپس مجددا قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس وقتی شکر کاملا حل شد ۱ قاشق غذاخوری گلوکز مایع را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
در ادامه ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را روی کاسهای کوچک که دارای ۳ قاشق اب سرد است میریزیم و ان را هم نمیزنیم و منتظر میشویم پودر ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند.
مرحله پنجم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
سپس مواد زیر قابلمه حاوی مواد در مرحله سوم را زیاد میکنیم تا مواد جوش اید و سپس سریع شعله را کم میکنیم. سپس ۷۰ گرم نشاسته ذرت را به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن مواد را تند تند هم میزنیم تا ته نگیرد و کاملا حل شود.
سپس پودر ژلاتین مرحله قبل را به مواد اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم تا مواد به جوش اید و مدام مواد داخل قابلمه را هم میزنیم تا برای مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و سپس شعله را کم میکنیم.
مرحله ششم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
در ادامه کار چند قطره رنگ مجاز خوراکی به قابلمه اضافه میکنیم تا لوکوم پرتقالی ما خوشرنگ شود. مواد پس از اماده شدن حالت مایع غلیظ، اما روان دارد ان را از الک سیمی که سوراخهای متوسطی دارد عبور میدهیم تا مواد گلوله شده را نگه دارد و مایع صافی به دست اید.
سپس مواد را در قالب چرب شده ۱۵ سانتی متری در ۲۰ سانتی متری که داخل ان نایلون قرار داده ایم و نایلون را چرب کرده ایم، میریزیم. سپس قالب را ۲۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا مواد ما سفت شود و خودش را بگیرد.
مرحله هفتم تهیه لوکوم پرتقالی پرتقالی:
سپس بعد از ۲۴ ساعت قالب مستطیلی را از یخچال بیرون اورده و با نایلون ان را قالبی در میاوریم و روی یک سطح پودر قند پاشی شده ان را قرار داده و لوکوم پرتقالی را با چاقو به اندازههای دلخواه میبریم.
سپس آنها را در پودر قند و نشاسته ذرت میغلتانیم تا همه جای آن کاملا آغشته شود و سفید شود. اکنون لوکوم پرتقالی ما آماده است. ان را در ظرف مناسبی قرار داده و برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه میل میکنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور این سوغاتی ترکی که مشابه راحت الحلقوم است خوشتان امده باشد و آن را در منزل به راحتی درست کنید.
منبع: مامی فود
انتهای پیام/