۴ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی به علت رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی در آمل پلمب شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،فرامرز اکبری مدیر شبکه و بهداشت و درمان آمل گفت: در بازدید و نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط، ۴ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان آمل شامل آشپزخانه، کبابی، آبغوره گیری که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند پلمب شدند.

او افزود:این واحد‌ها به علت تهدید علیه سلامت مردم طبق اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی پلمب شدند.

مدیر شبکه و بهداشت و درمان آمل به شهروندان توصیه کرد جهت حفظ سلامت خود و اعضای خانواده و پیشگیری از کرونا از مکان هایی که دارای مجوز بوده و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند مواد غذایی را تهیه کنند.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.