به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سومین آیین بهره برداری از پروژههای سلامت (پویش سراسری ره سلامت) که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: کادر درمان در استان خوزستان توانستند یکی از سختترین امواج بیماری کرونا را مهار کنند. شبانهروز با آنها در تماس بوده و شاهد بودم که با جانفشانیهای خود هجمهی سنگین بیماری را مهار کردند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عزیزان چه در آبادان و چه در دزفول و شوشتر ارائه خدمت کردند و مدال افتخار برای ایران آفریدند، در مقابل آنهایی که میگفتند ایران قوم عرب را فراموش کرده است ایستاده و نشاندادند همه هموطنان ما هستند، در این بحران حتی یک هموطن عرب و خوزستانی جلوی در بیمارستان سرگردان نشد.
او افزود: به قول حاج قاسم سلیمانی، ما ملت امامحسینیم؛ مقابل هر هجمهای میایستیم و تاریخ میسازیم. امروز یکیاز بهترین استانهای ما در مدیریت کووید ۱۹ استان فارس بود و امیدوارم این رکورد را بتوانیم همواره حفظ کنیم.
نمکی ادامه داد: امسال برای اولین بار در تاریخ ایران ده هزار و ششصد تخت بیمارستانی و دو هزار تخت آیسییو به تختهای بیمارستانی کشور اضافه میشود. حدود ۱۴۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی را تا ۱۲ فرودین سال ۱۴۰۰ تقدیم مردم شریف این سرزمین خواهیم کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با تکیه بر نام بلند امام حسین و شهدای بزرگوار کربلا پروژههایی را در حوزه سلامت امروز افتتاح میکنیم.
نمکی از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم که در توسعه زیرساختها نقش مهمی داشتند تشکر کرد و ادامه داد: امیدوار هستیم به زودی بیمارستان ۳۳۰ تختخوابی جهرم را به بهرهبرداری برسانیم.
او با بیان اینکه بهداشت مدارس نیاز به توجه دارد، از دو استان خوزستان و فارس خواست تا به این موضوع با توجه به بازگشایی مدارس بیشتر اهتمام ورزند و نظارتها را بیشتر کنند تا بحران دیگری را شاهد نباشیم.
وزیر بهداشت در ادامه برنامه پروژه خاتمالانبیا را با ۵۳ پروژه بهداشتی، درمانی و عمرانی در فضایی بالغ بر ۴۰ هزار و ۸۳۱ مترمربع افتتاح کرد. همچنین ۳۲۵ تخت عادی و ویژه بیمارستانی با اعتباری بالغ بر ۲۸۰۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/
الان 2 سال هست ک 10 درصد بیمارستان مونده تا تکمیل بشه.
خواهشا ی پیگیری کنید.
چرا یک معلم با مدرک دکترا در مدارس روستا با روزی 120 کیلومتر رفت و آمد و یا بیتوته در آنجا باید نصف یک کارشناس در وزارت بهداشت شاغل در مراکز شهر ها حقوق داشته باشند؟
پیشگیری از بیماری هنر است
این هزینه رو صرف کشاورزی بهینه ، آب سالم و بهداشت کنید
شما دوست دارید مردم بیمار بشن و بعد از این طریق پول دبیارید
به فکر مردم نیستید
به فکر جیب خودتونید
مگه کسی رومیگذاریدبیادتختهاروبشماره
گرچه اعتقاد باطنی وزارت خانه ظاهراً کاهش بهداشت و افزایش درمان است ....