بررسی نوزادانی که از مادران مبتلا به کووید ۱۹ متولد شده‌اند، نشان می‌دهد که آزمایش کرونا برای هیچ کدام از این نوزادان مثبت نبوده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا از جمله ویروس‌های ناشناخته‌ای است که امروزه کل جهان را درگیر کرده است. این ویروس مختص یک گروه و رده سنی نیست و همه افراد در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند. ممکن است زنان هم در دوران بارداری درگیر این بیماری شوند که در این صورت اصلی‌ترین نگرانی آن‌ها انتقال ویروس به جنین است.

به گفته محققان امکان انتقال ویروس کرونا از مادر باردار به جنین بسیار کم است، اما مادران باید توجه داشته باشند که بعد از تولد فرزند برعکس دوره بارداری امکان انتقال ویروس از مادر به نوزاد بسیار زیاد است.

تحقیقات نشان می‌دهد انتقال ویروس کووید ۱۹ از مادر مبتلا به نوزاد تازه متولد شده به آسانی صورت می‌گیرد، اما این انتقال از طریق شیرمادر نخواهد بود، بلکه رعایت نکردن نکات بهداشتی به هنگام شیردهی باعث انتقال کرونا ویروس از مادر به جنین می‌شود؛ بنابراین لازم است تا مادران به هنگام شیردهی برای جلوگیری از ابتلای نوزادشان به بیماری کرونا نکاتی مانند: استفاده از دستکش و ماسک هنگام شیردهی به کودک را رعایت کنند.

مادرانی که در وضع جسمانی بهتری به سر می‌برند بهتر است قبل از هربار شیردهی با دقت دست‌های خود را با آب و صابون شسته و از ماسک استفاده کنند تا امکان انتقال ویروس کرونا از مادر به کودک وجود نداشته باشد.

شستن دست

مادرانی که به کرونا مبتلا شده‌اند و حال جسمانی مساعدی ندارند بهتر است شیرخود را دوشیده و توسط فرد دیگری به نوزاد بدهند؛ زیرا امکان انتقال از طریق شیر وجود ندارند و تنها از راه تنفس مادر بیمار این ویروس به نوزاد منتقل می‌شود و دوشیدن و خوراندن شیر به نوزاد توسط یک فرد سالم هیچ خطری برای نوزاد به همراه نخواهد داشت.

آیا ویروس کرونا می‌تواند از مادر باردار به نوزاد متولدنشده (جنین) یا نوزاد تازه متولدشده، منتقل شود؟


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار