به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، محمد حسینی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه برای ۱۵ درصد از کتابهای درسی، محتوای الکترونیکی تولید شده است،افزود: با توجه به حساسیت کنکور برای ۱۰ درس کلیدی پایه دوازدهم هم به طور کامل محتوای الکترونیکی تولید شده و در دسترس است.
وی اضافه کرد: تقویم اجرایی سال تحصیلی برای مدیران هم تدوین شده و در اختیار آنها قرار گرفته است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان درباره بازگشایی مدارس هم گفت: طرح مهر یکی اتفاقات مهم علمی است که از دوم اردیبهشت آغاز شد.
استاندار قزوین هم در این جلسه گفت: ویروس کرونا بنا بر اعلام سازمان بهداشت جهانی تا دو سال دیگر مهمان ماست و نمیتوان آموزش را در این مدت تعطیل کرد، ولی باید آسیبها را با نظارت جدی بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مدارس کاهش داد.
هدایت الله جمالی پور با بیان اینکه بودجه آموزش پرورش ملی است، افزود: اگر نوسازی اردوگاه دراولویت اول است باید برای تامین اعتبارآن در جلسه توزیع اعتبارات استانی بیان شود.
وی اضافه کرد: برای اقتصادی کردن ظرفیتهای آموزش و پرورش، مسائل اردوگاه و منافع آن باید بررسی و بر اساس منافع هزینه شود.
استاندار گفت: باید خلاقیت مالی اقتصادی داشته باشیم و از محل ارزش افزوده هزینه شود.
جمالی پور افزود: باید ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات تملک برای تجهیز هنرستانها در اختیار ادراه کل نوسازی قرار بگیرد.
استاندار در ادامه بر شناسایی بی سوادان و پراکندگی آنان در نقاط مختلف استان تاکید کرد و گفت: باید برای آموزش این افراد اقدام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این جلسه گفت: قزوین بر خلاف سایر استان فاقد یک اردوگاه مجهز است.
اصغری افزود: توسعه و تجهیز اردوگاه شهید بابایی یانس آباد یک ضرورت جدی برای استان است.
وی اضافه کرد: پیش بینی شده است که در این اردوگاه موزه دفاع مقدس احداث شود.
حجت الاسلام انصاری معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان هم گفت: کمبود فضاهای فرهنگی و تفریحی، امکانات اقامتی و نبود زیر ساختهای مناسب گردشگری از نقاط ضعف استان است.
وی افزود: برای تغییر در رفتار دانش آموزان نیاز به تفریحات فرهنگی است که استان قزوین در این زمینه مشکل دارد.
حجت الاسلام انصاری گفت: اردوگاه شهید بابایی یانس آباد ۸۳ هکتار سند دارد و ۱۵ هکتار آماده تحویل است و به دنبال دریافت سند برای ۲۷ هکتار هستیم.
وی اضافه کرد: اردوگاه فعلی ۱۰۶ و نیم هکتار است و ۵۱ واحد سویت آن باید بازسازی و تجهیز شود.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: در این اردوگاه ۹۱ واحد آپارتمان بلا استفاده مانده و یک سالن ورزشی و آمفی تئاتر مجهز و مدرن دارد.
حجت الاسلام انصاری گفت: باید با دفن شهدای گمنام، ایجاد موزه دفاع مقدس و شهرک ترافیک در زمینه فرهنگی این اردوگاه اقدام شود.
وی، دیوار کشی برای اردوگاه به منظور حفظ امنیت دانش آموزان را ضروری دانست.
معاون عمرانی استاندار گفت: دیوار کشی اردوگاه شهید بابایی یانس آباد ۱۸ تا ۲۰ میلیارد تومان و برای تجهیز ۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد.
فرخزاد با تاکید بر شناسایی مدارس بلا استفاده گفت: میتوان این مدارس را به خانه ورزش و بوم گردی تبدیل کرد.
معاون نهضت سوادآموزی استان هم در این جلسه گفت: افراد بی سواد و کم سواد رغبتی برای سواد آموزی ندارند و شیوع کرونا یکی از علتهای آن است.
جعفربگلو با بیان اینکه خدمات سواد آموزی رایگان است، گفت: ۹۷ درصد از مردم استان باسواد هستند.
وی با اشاره به ثبت ۵۰ هزار بی سواد در استان گفت: نام و نام خانوادگی و کد پستی این افراد در دسترس است، ولی آدرس موجود نیست به همین دلیل شناسایی سخت است.
جعفربگلو اضافه کرد: فعالیتها در نهضت سواد آموزی برون سپاری شده است و امکان در اختیار قرار دادن کد ملی نیست.
در پایان این جلسه مصوب شد که کمیته اقتصادی در چهارچوب قانون تبدیل به احسن کردن اموال آموزش و پرورش تشکیل تا در آمد حاصله برای اردوگاه خرج شود.
برگزاری دورههای آموزشی برای دهیاریها و شهرداریها در اردوگاه از دیگر مصوبات این جلسه است.
انتهای پیام/