در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر لوکومادس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لوکومادس (Loukoumades) یکی از انواع دسر ساده و کم هزینه یونانی است. به این دسر لوکما یا لقمه نیز گفته می‌شود.

شیرینی لوکومادس یونان از خمیر سرخ‌شده تهیه می‌شود و شبیه به طرز تهیه بامیه در شربت خاصی که به آن چاشنی می‌دهد غلطانده می‌شود.

این توپ‌های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می‌شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می‌شوند. می‌توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.

مواد لازم برای لوکومادس:
شیر یا آب ولرم ۳/۴ لیوان
خمیر مایه ۳/۴ قاشق سوپخوری
عسل ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۱ و ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده و پودر دارچین برای تزیین

مواد لازم برای شربت:
عسل نصف لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم
آب ۱/۳ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه لوکومادس:

۱/۴ شیر گرم و مخمر و شکر را داخل لیوان بریزید و در آن را بگذارید و حدود ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.

آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مخمر و شیر فعال شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید و شیر ولرم باقی مانده را کم کم اضافه کنید.

این خمیر شل و چسبنده است و نیازی به اضافه کردن آرد نیست اگر خمیرتان سفت شده بود مقداری شیر ولرم به آن اضافه کنید؛ و اگر خمیرتان روان بود به آن کمی آرد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید ۱/۵ الی ۲ ساعت قرار بدهید. تا حجم آن دو برابر شود و روی آن حالت حباب بزند.

در این حین به سراغ تهیه‌ی شربت می‌رویم همه‌ی مواد را با هم داخل قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید روی شعله‌ی ملایم قرار بدهید. اصل شربت این شیرینی از چوب دارچین تهیه شده است و اگر به طعم دارچین علاقه‌ی زیادی دارید می‌توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

میزان پودر دارچین نباید زیاد باشد، زیرا تلخ می‌شود. زمانی که شکر حل شد اجازه بدهید ۲-۳ دقیقه‌ای بجوشد و آن را خاموش کنید.

سپس داخل قابلمه‌ای روغن مایع فراوان بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. این خمیر به علت شل بودن نمی‌توان با دست بردارید و داخل روغن بریزید. یک ظرف کوچک روغن کنار دستتان قرار بدهید و با ۲ تا قاشق مرباخوری که یکی از آن را چرب کرده اید. از خمیر بردارید و داخل روغن داغ قرار بدهید؛ و اجازه بدهید سرخ شوند.

سپس آن را داخل سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از اینکه خنک شد آن‌ها را داخل شربت قرار بدهید و بعد خارج کنید؛ و در پایان با گردوی خرد شده و پودر دارچین و یا پودر پسته و ... تزیین کنید.

* اگر لوکومادس‌ها داغ باشند و داخل شربت قرار بدهید شربت زیادی جدب می‌کنند و سبب خمیر شدن آن‌ها می‌شوند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.