به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال سالادی خوش طعم هستید که هم ساده باشد و هم برای سلامتی مفید باشد و از خوردن آن احساس عذاب وجدان نداشته باشید، سالاد لوبیا قرمز بهترین انتخاب است. ترکیبی از لوبیا قرمز با سبزیجات مختلف در کنار سس خردل و زیتون همه مواد غذایی ضروری و مفید را به بدنتان خواهد رساند. سالادی چند دقیقهای که پروتئین و فیبر کافی و مورد نیاز بدن را فراهم میکند.
مواد لازم
کنسرو لوبیا قرمز یک عدد (حدود ۵۰۰ گرم)
خیار متوسط (خرد شده) یک عدد
گوجه متوسط (خرد شده) یک عدد
ریحان، نعناع یا جعفری (خرد شده) یک و یک چهارم پیمانه
پیاز قرمز (خرد شده) یک پیمانه
لیمو ترش بزرگ یک عدد
روغن زیتون خالص سه قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
سیر تازه خرد شده نصف قاشق چایخوری
سماق یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد لوبیا قرمز
کنسرو لوبیا را باز کنید. آب آن خالی کنید و لوبیاها را خوب آبکشی کنید. در یک کاسه متوسط لوبیا، سبزی (ریحان، نعناع یا جعفری)، گوجه و خیار و پیاز خرد شده را با هم مخلوط کنید.
در کاسهای دیگر آب لیمو ترش، روغن زیتون، خردل، سیر، سماق و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد درست شود.
سس سالاد را روی سالاد بریزید و خوب بهم بزنید. در صورت لزوم کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد آماده است، کافی است نیم ساعت تا یک ساعت قبل از سرو در یخچال باشد تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
نکات مربوط به تهیه سالاد لوبیا قرمز
سالاد لوبیا قرمز میتواند به عنوان یک وعده غذایی محسوب شود، چون از نظر ارزش غذایی، غذایی کامل محسوب میشود.
میتوانید سالاد را به مقدار بیشتری درست کنید و در یخچال نگه دارید، ولی سس را با آن مخلوط نکنید. در این حالت حدود سه تا چهار روز در یخچال باقی میماند.
میتوانید لوبیاهای دیگری را هم جایگزین لوبیا قرمز کنید یا حتی نخود هم میتواند جایگزین لوبیا باشد. اگر دوست داشتید چند مدل لوبیا را با هم در سالاد استفاده کنید. همه چیز به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
به جای گوجه خرد شده برای زیبایی سالاد میتوانید گوجههای گیلاسی را جایگزین کنید.
منبع: کتاب آشپزی
انتهای پیام/