به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کوآلکام یک شرکت فناوری و تجهیزات ارتباطی و مخابراتی آمریکایی است که در زمینه ساخت و تولید سیستم روی تراشه و پردازندههای موبایل فعالیت و محصولاتش را به شرکتهایی نظیر اچتیسی، سامسونگ، سونی، موتورولا، هواوی، شیائومی، الجی و نوکیا عرضه میکند.
کوالکام قرار است اینترنت نسل پنجم را تقریباً در تمام دامنه قیمت گوشیهای هوشمند قابل دسترسی کند. این شرکت برنامه خود را برای راه اندازی چیپست سری ۴ اسنپدراگون اعلام کرده است که از اینترنت ۵G پشتیبانی میکند. اسنپ دراگون سری۴ یکی از ارزان ترین چیپستها است و با افزودن پشتیبانی از اینترنت نسل پنجم میتوان امیدوار بود که گوشیهای ارزان قیمت نیز قابلیت استفاده از این نوع اینترنت را پیدا میکنند.
سری اسنپدراگون ۴ به طور خاص بازارهای بین المللی را هدف قرار داده است و تراشه جدید به صورت ایده آل از اولین تلفنهای ۵G قابل دسترسی در بازارها پشتیبانی خواهد کرد. شبکههای اینترنت نسل پنجم اکنون در ۳۵ کشور جهان در دسترس هستند و احتمالاً طی چند سال آینده این تعداد رشد خواهد کرد.
کریستیانو آمون، رئیس کوالکام، گفت: کوالکام همچنان در مقیاسی گستردهای، راه را برای تجاری سازی ۵G هموار میکند و تراشه جدید احتمالاً توسط حداقل چند شرکت در مناطقی مانند هند و چین مورد استفاده قرار خواهد گرفت. شرکتهایی مانند موتورولا، اوپو و شیائومی همگی ممکن است از اولین شرکتهایی باشند که تراشه جدید ۵G را به کار میگیرند.
کوالکام این پلتفرم را در اوایل سال ۲۰۲۱ رونمایی کند و انتظار می رود گوشیهای دارای چیپست جدید در سه ماهه اول سال جدید میلادی عرضه شود البته باید توجه داشت که شبکههای بسیاری هنوز توانایی پشتیبانی از اینترنت نسل پنجم را ندارند.
باید منتظر بمانیم و ببینیم چند دستگاه هایی از چیپست جدید استفاده میکنند و آیا این امر به توسعه اینترنت نسل پنج کمک میکند یا نه؟
بیشتربخوانید
اپل به فناوری اینترنت نسل پنج وارد شد
انتهای پیام/
وقتی هنوز این به سرعت نرسیده، چرا الکی پول بدیم برای گوشی جدید؟ اون هم تو این اوضاع خراب اقتصادی!
نازه خطر سرطان زا بودن امواج 5g هم به طرف!