به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، سعید زرندی در جلسه با مدیران سازمان بورس و مدیران معدنی تصریح کرد: طبق تبصره ۳ ماده ۱۰ قانون معادن، پروانه بهره برداری سندی رسمی، لازم الاجراء، قابل معامله، تمدید و توثیق است، لذا موضوع واگذاری و انجام معاملات حق امتیاز به صورت یکجا و یا عرضه خرد قابل انجاماست.
وی گفت:همچنین در خصوص بلاتکلیف، تعطیل و یا سلب صلاحیت شده (مطابق ماده ۲۰ قانون معادن) موضوع تشکیل شرکت سهامی عام پروژه با ورود چندین معدن و یا عرضه یکجا و حراج هریک از معادن در تابلوی بورس کالای ایران نیز قابلیت اجرایی شدن دارد.
معاون طرح و برنامه افزود: با توجه به وجود ۵۵۰۰ معدن درخصوص روشهای واگذاری این معادن بخش خصوصی به صورت جزئی و یا در قالب شرکت سهامی عام پروژه میتوان اقدام کرد و سازمان بورس و اوراق بهادار و بورس کالای ایران آمادگی خود را برای حمایت از این بخش اعلام کرده است.
زرندی تاکید کرد: واگذاری معادن در بورس میتواند علاوه برایجاد تحرک و پویایی بخش معدن شفافیت و سرعت عمل در این حوزه را نیز افزایش دهند.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: در راستای تاکید رییس جمهور مبنی بر ورود معادن به بورس، جلسات متعددی در وزارت صمت برگزار شده و زمینه های آن در حال فراهم شدن است.
انتهای پیام/