ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی در فراهم کردن آسایش و رفاه بیشتر رانندگان و مسافران از طریق ارائه خدمات متمرکز و مناسب، دسترسی سریع کاربران جادهای به خدمات مورد نیاز و کاهش میزان سوانح رانندگی و افزایش ضریب ایمنی جادهها نقش بسزایی ایفا می کنند.
او فراهم شدن زمینه اشتغال و افزایش سرمایه گذاری در استان را از دیگر مزایای ایجاد مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی عنوان کرد و گفت: این مجتمعها با دارا بودن امکاناتی نظیر جایگاه سوخت، رستوران، غرفههای تجاری، نمازخانه و سرویس بهداشتی به کاربران جادهای خدمات ارائه میدهند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به وسعت و فاصله زیاد بین مراکز جمعیتی استان تاکنون ۲۲ مجتمع خدمات بین راهی در محدوده تحت پوشش این اداره کل راه اندازی شده است.
کرد رتبه سیستان و بلوچستان از نظر تعداد مجتمعهای بین راهی را در کشور ۱۲ ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه این استان از نظر شاخص تعداد مجتمع به ازای هر هزار کیلومتر راه برون شهری در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد، حمایت از راه اندازی این مجتمعها در اولویت این اداره کل قرار دارد.
او خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته تا پایان سال جاری تعداد ۷ مجتمع خدمات رفاهی، یک تیرپارک، یک شهرک حمل و نقل و یک پایانه بار در حوزه تحت پوشش اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان به بهره برداری میرسد و به مردم شریف استان خدمات رسانی خواهند کرد.
انتهای پیام/ع