به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای آشتی کردن با سبزیجات هزار و یک راه وجود دارد و کباب کردن سبزیجات طعمدار شده، یکی از پرطرفدارترین راههاست. سیبزمینی تنوری خیلی زود جایش را روی میز غذا باز کرد و انواع کلم کباب شده هم با کمی اختلاف در فهرست سبزیجات کبابی محبوب قرار گرفتند. اما انگار جای هویج، خیلی وقتها در بشقاب سبزیجات خالی است. در این مطلب طرز تهیه هویج کبابی را به سه روش متفاوت به شما آموزش میدهیم. مطمئن باشید که از امتحان کردن این روشها پشیمان نمیشوید.
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش اول
سرکه بالزامیک یک چهارم فنجان
روغن زیتون بکر یک چهارم فنجان
شربت افرا دو قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
هویج ریز نیم کیلو
نمک دریا به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری خردشده به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش دوم
کره پاستوریزه یک چهارم فنجان
عسل یک قاشق غذاخوری
رزماری خشک شده نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک دریا به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
هویج ریز پوست کنده و از وسط نصف شده ۱۵ عدد
ریحان تازه خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه هویج کبابی به روش سوم
هویج ریز پوست گرفته و خرد شده ۱۵ عدد
روغن زیتون بکر سه قاشق غذاخوری
نمک دریا به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه هویج کبابی
روش اول
آماده کردن هویج کبابی، روشی شبیه به تهیه کدو حلوایی کبابی دارد. برای شروع فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. هویچها را خوب بشویید و همه مواد گفته شده به جز جعفری را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس هویجها را در مواد بغلطانید تا خوب به آنها آغشته شوند. کف یک سینی لبهدار بزرگ کاغذ روغنی بیندازید و هویجها را با فاصله در آن بچینید.
روی سینی به شکلی فویل بکشید که به هویجها برخورد نکند و با چنگال روی فویل چند سوراخ ایجاد کنید. سینی را برای ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس فویل را از روی آن بردارید. مجددا سینی را به فر برگردانید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید.
روش دوم
تابه را روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در آن ذوب کنید. همه مواد به جز هویج و برگ ریحان را در تابه بریزید و کمی تفت دهید. سپس روی یک سینی مخصوص فر کاغذ روغنی گذاشته و هویجها را در سینی بریزید. مواد داخل تابه را روی هویجها ریخته و سینی را در فری که قبلا با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید بگذارید. بعد از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه هویجهای کباب شده آماده خواهند بود. وقتی سینی را از فر بیرون آوردید، ریحانهای خرد شده را روی هویجها بریزید. تقریبا شبیه به روش تهیه سیبزمینی فرانسوی.
روش سوم
هویج کبابی میتواند دورچین خوبی برای فینگرفودهایی مثل توپک اسفناج یا خوراکهایی مثل خوراک کوفه قلقلی باشد. هویجها را به دو تا سه قسمت تقسیم کنید. دقت کنید که هویج ریز انتخاب کنید تا قطر آن زیاد نباشد. سپس همه مواد گفته شده به جز برگ جعفری را در یک کاسه بریزید و هویجهای خرد شده را در مواد بغلطانید. هویجها را در سینی فر که در آن کاغذ روغنی قرار دادهاید ریخته و باقی مواد داخل کاسه را هم روی آنها بریزید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه قرار دادن سینی در فری که با دمای ۱۹۰ گرم و روشن شده، سینی را از فر بیرون بیاورید و روی هویجها برگ جعفری خرد شده بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/