در گزارش زیر طرز تهیه نوشیدنی قهوه زنجبیلی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با نزدیک شدن به روز‌های سرد سال احتمال ابتلا به انواع ویروس‌های سرماخوردگی و آنفولانزا محتمل است. امسال هم که با وجود ویروس کرونا در تمام دنیا نگرانی از بابت همپوشانی ویروس‌های مختلف سرماخوردگی و آنفولانزا با ویروس بیماری کرونا کووید ۱۹ در تمام دنیا وجود دارد. اما ما به جز رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک چه کار دیگری می‌توانیم انجام بدهیم؟ تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با ویروس‌های احتمالی. یکی بهترین و آسان‌ترین روش‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده از مواد غذایی، مایعات و نوشیدنی گرم و غذا‌های مفید است.


مواد لازم برای ۶ لیوان

پودر قهوه ترک (قهوه فوری استفاده نکنید): ۶ قاشق غذاخوری

پوست پرتقال یا لیموترش رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری

آب سرد یا شیر سرد: ۶ لیوان


طرز تهیه

برای درست کردن قهوه زنجبیلی هم می‌توانید از شیر استفاده کنید و هم از آب. در هر صورت اگر از شیر استفاده می‌کنید ابتدا شیر را در قوری بریزید و داغ کنید تا به دمای جوش برسد. سپس دارچین و زنجبیل را به آن اضافه کنید. ده دقیقه روی حرارت کتری یا سماور بگذارید. بعد از ۱۰ دقیقه پودر قهوه را اضافه کنید و مثل دم کردن قهوه ترک صبر کنید. با شعله ملایم گاز ۳ الی چهار دقیقه زمان بدهید تا قهوه به حالت جوش برسد و کف کند. شعله گاز را خاموش کنید و نوشیدنی قهوه زنجبیلی را سرو کنید.

یک روش دیگر این است که از آب به جای شیر استفاده کنید. در این صورت از همان ابتدا تمام مواد را در قوری یا جذوه بریزید و مثل درست کردن قهوه ترک صبر کنید تا به حالت جوش برسد و کف کند. سپس قهوه زنجبیلی را سرو کنید. می‌توانید برای شیرین کردن آن موقع سرو مقداری عسل طبیعی به نوشیدنی اضافه کنید. برای درست کردن یک لیوان از این نوشیدنی مقدار مواد را ۱/۶ در نظر بگیرید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.