به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک مالاگا را آموزش دهیم همراه ما باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
برای کیک شکلاتی:
۴ تخم مرغ
۴ استکان قهوه خوری شکر
۱ استکان قهوه خوری آب گرم
۱ لیوان آرد
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲-۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۵ گرم وانیل شکری (شکر دار)
۵ گرم بکینگ پودر
–
مواد لازم دیگر:
۱ بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری یا پودر کرم شانتی یا خامه قنادی یا هر کرم دیگه
موز
فندق خرد شده
مقداری شیر
–
گاناش شکلاتی:
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۲۰۰ گرم شکلات تکه تکه شده
طرز تهیه
برای کیک، تخم مرغ هارو با شکر خوب بزنین، بقیه مواد رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین.
بعد از سرد شدن، به حدود ۲۴ قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با کمی شیر سرد خیس کنید و روشون کرم یا خامه بزارین و موز بزارین؛ و روشونو با گاناش شکلاتی بپوشونین وبا فندق یا گردو اطرافشو تزیین کنید و بزارین یخچال. بعد با شکلات آب شده، تزیین کنید.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین و شکلات هارو اضافه کنین و ۵ دقیقه صبر کنید بعد شروع کنین به هم زدن آماده می شود.
منبع: هفت گنج
انتهای پیام/