امروز قصد داریم  طرز تهیه خورش مرغ با سس آلبالو را  آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورش مرغ با سس آلبالو یکی از آسان‌ترین و راحت‌ترین خورش‌ها می‌باشد که شما آن را به راحتی می‌توانید در خانه خود تهیه کنید. این خورش با کمترین مواد اولیه تهیه می‌شود. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه  آن تنها مرغ و آلبالو می‌باشد.

از این خورش می‌توانید در کنار برنج به عنوان یک غذای کامل بهره ببرید. اگر تصمیم دارید که به سفره خود تنوع بدهید حتما از این غذا استفاده کنید. به دلیل وجود آلبالو در این غذا طعمی ترش دارد که با ذائقه‌ی بیشتر افراد هماهنگ است.


بیشتربخوانید


اگر از طعم ترش خوشتان نمی‌آید می‌توانید خورش‌های دیگری را امتحان کنید، ولی در دستور پخت این غذا باید از آلبالو استفاده شود و قابل حذف هم نیست. به طور کلی آلبالو عنصر اصلی این غذا است. آلبالو دارای خواص زیادی می‌باشد . این ماده غذایی می‌تواند خون را تصفیه کند و باعث نرمال شدن گردش خون در بدن شود. همچنین می‌تواند فشار خون بدن را تنظیم کند در نتیجه، اگر به بیماری فشار خون مبتلا هستید می‌توانید برای کاهش فشار خون از این میوه تابستانی استفاده کنید.  در ادامه ما دستور پخت این خورش خوشمزه را به اشتراک گذاشته ایم پس با ما  همراه باشید.

مواد لازم

آلبالو بدون هسته: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان: ۳۰۰ گرم
لواشک آلبالو: ۶۰ گرم
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
پیاز: ۱ عدد
کره: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
به میزان لازم: نمک
به میزان لازم: زردچوبه
فلفل قرمز:به میزان لازم
خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

مراحل پخت

هسته آلبالو‌ها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت ۴-۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس آلبالو‌ها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت ۱۰-۶ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

پیاز داغی را که از قبل تهیه کرده اید به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید.

سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

۲ الی ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید، پس از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.

آلبالو‌های شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کرده و دانه‌های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.

آلبالو‌های تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید تا مطمئن شوید کاملا در آب جوش حل شده، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا به صورت سس درآید.

سس را به خورش اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

بعد از حدود ۳۰ دقیقه خورش آماده است، آن را از روی حرارت برداشته، در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.