سه مرکز درمانی در بیمارستان‌های ایرانشهر در هفته دولت با اعتبار ۲۰میلیارد ریال با حضور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افتتاح شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، دکتر مریم حضرتی معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: با توجه به تصور اولیه موجود از آسیب پذیری منطقه در مواجه با ویروس کرونا بعد از بررسی با مشاهده جهاد و ایثار شبانه‌روزی کادر درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر این ذهنیت تغییر کرد.

او  افزود: ۳۰۰ عدد موتور سیکلت برای حمل و نقل کارشناسان بهداشتی به منظور رسیدگی بیشتر به مردم تهیه و پیگیری لازم برای توسعه پوشش شبکه بهداشت در جنوب سیستان و بلوچستان انجام خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مشکلات معیشتی و نحوه جذب پرستاران تصریح کرد: تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری مساله مهمی است که با جدیدت سهمیه جذب دانشجو در رشته پرستاری و مامایی دانشکده پرستاری علوم پزشکی ایرانشهر از استانی به بومی منطقه تغییر پیدا خواهد کرد.

او بیان کرد: به منظور افزایش عملکرد در حوزه زایمانی مجوز استخدام نیروهای جدید پیگیری و همچنین تقاضای تجهیز دستگاه سی تی اسکن برای افزایش شاخص درمان از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور دنبال خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: پیشرفت و توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در حوزه بهداشت و درمان منطقه جنوب شرق کشور به دلیل زحمات صادقانه و شبانه روزی کادر بهداشت ودرمان این دانشگاه اتفاق افتاده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز گفت: این دانشگاه به عنوان جوان‌ترین دانشگاه کشور در سال ۹۸ از سطح دانشکده به دانشگاه ارتقا پیدا کرد و هم‌اینک دارای ۲ دانشکده پزشکی، پرستاری و مامایی و یک مجتمع آموزش عالی سلامت در چابهار است.

دکتر محمدمهران امینی فرد افزود: هفت درصد از جمعیت روستایی ایرانشهر توسط تیم‌های سیار بهداشتی زیر پوشش هستند و این دانشگاه با پوشش ۱۲ شهرستان در جنوب سیستان و بلوچستان دارای ۷۷۳ خانه بهداشت، ۱۴۱ مرکز بهداشت روستایی و ۳۱ تسهیلات زایمانی است.

او  بیان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا به دلیل همسایگی کشور پاکستان با چین اقدامات لازم بهداشتی و درمانی از بهمن ۹۸ مانند تعطیلی ۲ماهه منطقه آزاد چابهار، بازارهای سنتی و محلی، اماکن تفریحی و گردشگری و کاهش پروازهای مسافرتی و ترددهای زمینی، اقدامات لازم بهداشتی در ماه‌های خرداد و تیر نظیر تعطیلی۲ هفته ای ایرانشهر و به دنبال آن محدودیت فعالیت صنوف و اماکن، ایجاد ایستگاه و پایگاه‌های غربالگری بهداشتی در ورودی شهرها از گسترش این ویروس در جنوب سیستان و بلوچستان جلوگیری و اقدامات لازم انجام شد.

او  افزود: با توجه به همسایگی با کشور پاکستان و خطر انتقال بیماری‌های مالاریا و عفونی از طریق مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، تیم‌های متخصص ارزیابی بهداشت و درمان در مرزها مستقر شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر درخصوص انجام تست کرونا در جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۲ آزمایشگاه تشخیص کرونا در ایرانشهر و چابهار با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال راه اندازی و ۳۰۰ تست کرونا انجام شد.

او  ادامه داد: همچنین ۸۶۲ تخت فعال، ۲۳۴ تخت ستاره دار، ۹۴ تخت ویژه ظرفیت بیمارستانی جنوب استان ، ۱۹۸ نفر پزشک عمومی و متخصص و۹۲۷ نفر پرستار در کادر درمان برای درمان و مقابله با این ویروس آماده فعالیت هستند.


انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار