![دانههای جادویی برای سلامت و نشاط](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350137_413.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : سال تحصیلی جدید در استان کرمانشاه همزمان با سراسر کشور از ۱۵ شهریور در هر شرایط کرونایی( سفید، زرد و یا قرمز) آغاز خواهد شد.
او گفت : شیوه بازگشایی مدارس با اعلام ستادملی کرونا خواهد بود به این ترتیب که در شرایط سفید که بعید است در استان چنین وضعیتی داشته باشیم، مدارس طبق روال عادی بازگشایی خواهند شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ادامه داد: در شرایط قرمز کرونایی آموزش ها غیرحضوری و با استفاده از شبکه شاد، تلویزیون، خودآموزها و... خواهد بود، اما در صورت زرد بودن وضعیت از حیث شیوع کرونا آموزشها ترکیبی-حضوری و غیرحضوری- خواهد بود.
یزدان پناه با اشاره به ضدعفونی مرتب مدارس در هنگام بازگشایی، افزود: تا قبل از بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور تمامی مدارس استان یکبار به طور کامل ضدعفونی خواهند شد و پس از آن نیز با هر بار حضور دانش آموزان ضدعفونی خواهند شد.
انتهای پیام/د