به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز طرز تهیه خورشت ریحان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر:
ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز نگینی خردشده ۱ عدد
زردچوبه ۱ ق چ
سبزی خردشده ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۲ ق غ
بادمجان ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود. پس از سرخ شدن کنار بذارید.
۲- پیاز را در کمی روغن تفت دهید. ۳- گوشت خرد شده را اضافه کرده، زردچوبه و فلفل بزنید.
۴- وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه و خوب هم بزنید.
۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.
۶- در این فاصله بادمجانها را پوست بگیرید نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود.
۷- بادمجانها را سرخ کنید.
۸- در اواخر پخت آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.
۹- حالا خورش را در ظرفی بکشید و بادمجانها را رویش بگذارید.
سایر نکات:
سبزی این خورش شامل:
ریحان ۲۰۰ گرم، نعنا ۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم) میباشد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/