به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش صیفی جات را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خورش صیفی جات:
هویج یک عدد متوسط
گوجه فرنگی سه عدد
ساقه کرفس خرد شده چهار پیمانه
روغن کنجد به میزان مورد نیاز
کدو خورشتی دو عدد بزرگ
سیب زمینی یک عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده یک پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم
زنجبیل و ادویه خورشتی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش صیفی جات:
در ابتدا سعی کنید تمام صیفی جات را به صورت یک سانتی خرد کنید. سپس لوبیا و کرفس تان را با یک دستگاه بخارپز (اگر ندارید میتوانید از مقداری آب به عنوان آب پز کردن استفاده کنید) آب پز کنید. در همین حال پیاز را به همراه روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید.
حال به همین روش هویج و سیب زمینی و صیفی جات دیگر را در یک ماهیتابه قرار دهید و آن هارا به خوبی تفت دهید و در نهایت هم لوبیا و کرفس را به آن اضافه کنید.
گوجههایی که آماده کرده بودید را به همراه کمی نمک و زنجبیل در مخلوط کن قرار دهید و زمانی که حسابی له شدند آن هارا با مواد قبلی ترکیب کنید.
حال همهی آنها را با حرارتی ملایم تفت دهید و زمانی که آماده شد از آب لیموی تازه استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کنند.
خورشت صیفی جات شما حاضر شده است. میتوانید آن را با کمی برنج میل کنید و از آن لذت ببرید.
نکات مهم برای تهیه خورش صیفی جات:
هرگز از روغن سرخ کردنی استفاده نکنید. خورشت صیفی جات به کم چرب بودن آن معروف است و شما را سالم نگه میدارد، اما اگر از روغن سرخ کردنی برای تهیه و تفت دادن آن استفاده کنید، فواید آن کم میشود. سعی کنید همیشه آن را با روغن کنجد یا زیتون تفت دهید.
سعی کنید صیفی جاتهای تازهای برای خورشت تان تهیه کنید. صیفی جاتهایی که مانده باشند ممکن است در حین تفت داده شدند از همدیگر وا روند و ظاهر نهایی غذا را خراب کنند.
صیفی جاتها را به خوبی بالا و پایین کنید تا بتوانند رنگ طلایی و مناسبی داشته باشند. دقت کنید که گوجهها حتما بایستی بزرگ باشند تا بتوانند تمام صیفی جاتها را پوشش دهند. علاوه بر این میتوانید از کمی رب گوجه هم استفاده کنید.
هر چند دقیقه یکبار خورشت تان را بررسی کنید. زمان آماده شدن آن به میزان شعلهی شما بستگی دارد، اما همیشه سعی کنید که حرارت شعله تان را بر روی متوسط قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
منبع: برترینها
انتهای پیام/