در گزارش زیر طرز تهیه یک کوکوی متفاوت و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو پاستا یکی از آن دسته غذا‌هایی است که هم بچه‌ها دوستش دارند و هم بزرگترها. کوکوی ماکارونی یک غذای بسیار سریع و آسان و خوشمزه است و هم در فر و هم در ماهیتابه به راحتی تهیه می‌شود. کوکوی ماکارونی یکی از انواع غذای نونی ساده و سریع و خوشمزه برای شام و ناهار است.

 

مواد لازم

ماکارونی رشته‌ای یا فرمی: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد نگینی خرد شده

پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

پودر آویشن و کاری: روی هم ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه: نصف یک عدد نگینی خرد شده


بیشتر بخوانید


طرز تهیه

برای درست کردن کوکوی پاستا با گوشت چرخکرده ابتدا ماکارونی‌ها را طبق دستور روی بسته در آب جوش خوب بپزید. بعد با آب سرد آبکش کنید. سپس ماکارونی‌های آبکش شده را در چرخ گوشت یا غذاساز و میکسر خوب میکس کنید تا صاف و یکدست شوند.

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با فلفل، نمک و زردچوبه تفت دهید.

ماکارونی چرخ شده را با همراه گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، پودر آویشن، آبلیمو و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را با هم مخلوط کنید و مایه کوکو را درست کنید.

بهتر است مایه کوکو ماکارونی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند و مزه‌دار شوند. سپس در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و کوکو‌ها را درست کنید. می‌توانید تمام مایه کوکوی ماکارونی را در ماهیتابه بریزید و یک طرف که نیمه سرخ شد و تخم مرغ خودش را گرفت برش بزنید و برگردانید تا دو طرف کوکو سرخ شود. یک روش دیگر هم این است که با قاشق کوکو‌ها را یکی یکی در ماهیتابه بگذارید و به ته قاشق سطح روی آن را صاف کنید.

 

برای درست کردن کوکوی پاستا به جای گوشت چرخ کرده از مرغ ریش ریش شده و پخته شده، سویا، سوسیس یا ژامبون مورد علاقه‌تان به همین ترتیب می‌توانید استفاده کنید و مایه کوکو را درست کنید. سویا را به همین سبک گوشت چرخ کرده سرخ کنید، اما سوسیس و ژامبون را نیاز نیست سرخ کنید و به همان صورت خرد کنید و در مایه کوکو بریزید.

 

کوکوی پاستا پنیری هم خوشمزه است. در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا یا چدار و یا هر پنیر دیگری که طعمش را دوست دارید به مایه کوکوی ماکارونی اضافه کنید.

 

به جای چرخ کردن ماکارونی می‌توانید ماکارونی را خیلی ریز خرد کنید و ماکارونی پخته شده را در مایه کوکو با دست ورز دهید تا له شود.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.