در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان مغزدار شربتى را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان مغزدار شربتى را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد حدود ٤٠٠ گرم
شیر ولرم ١ لیوان
پودر خمیر مایع ١ ق غ
شکر ١/٤ پیمانه
نمک ١/٣ ق چ
پودر هل ١ ق چ
تخم مرغ١ عدد
کره نرم ٢٠ گرم

مواد میانى:

١ لیوان گردو

١/٢ لیوان شکر قهوه اى

کره نرم ١ ق غ

پودر هل ١ ق م

پودر دارچین ١ ق م

گلاب ١ ق غ

مواد شربت:

١ و١/٢ لیوان شکر

٣/٤ لیوان آب

٢ ق غ گلاب

چند عدد هل

زعفران کمى


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

همه ى مواد را با هم مخلوط میکنیم و روى حرارت کم میزاریم تا شکر حل بشه و بجوش بیاد ٥ دقیقه بجوشه بعد یک ق م آبلیموى تازه مى ریزیم واز روى حرارت بر مى داریم میزاریم خنک بشه.

براى خمیر تخم مرغ شیر شکر و خمیر مایع را مخلوط مى کنیم و بعد هل نمک و آرد را با هم الک مى کنیم و با کنترل آرد را به مواد اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرمى بدست بیاد و به دست نچسبه در آخر کره نرم را اضافه مى کنیم و ورز میدهیم تا به خورد خمیر بره بعد خمیر را در دماى محیط یک ساعت استراحت مى دهیم تا حجمش دو برابر بشه بعد مواد میانى را باهم مخلوط مى کنیم وکنار میزاریم بعد از یک ساعت پف خمیر را مى گیریم و با وردنه به شکل مستطیل در آورده و نوارى برش مى زنیم و مواد میانى را در وسط برش‌ها مى زاریم بعد دو طرف خمیر را به هم مى چسبانیم داخل ظرفى که کاغذ روغنى انداخته و خمیر را به شکل مار پیچ مى زاریم بعد نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم بعد روى آن را با زرده تخم مرغ یک ق غ شیر و کمى زعفران رومال کرده و روش گردوى خرد شده میریزیم بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ به مدت ٢٠ الى ٣٠ دقیقه تا زمانى که روى نون طلایی بشه بعد از فر بیرون مییاریم کمى که از دما افتاد شربت خنک را روى نون مى ریزیم و اجازه دهید تا نان شربت را به خودش جذب کنه.

منبع: ashpazi life home

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۲:۲۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۲:۲۶ ۱۳ شهريور ۱۳۹۹
من خیلی دوس دارم دراین گروه واردشوم