بازار سرمایه امروز چهارشنبه در شروع معاملات با اُفت ۲۷ هزار واحدی شاخص کل روبه رو بود.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد بازار سرمایه در شروع معاملات با اُفت ۲۷ هزار واحدی شاخص کل رو به رو بود.

بازار امروز با افزایش عرضه آغاز بکار کرد.

امروز بازار کم حجم و با گرایش به منفی به دلیل معاملات منفی روز گذشته در نماد‌های پالایشی آغاز به کار کرده است.

خودرویی‌ها امروز را پر عرضه شروع کردند. نماد‌های خزر، خرینگ، خوساز، خکمک، خکار، ختراک، خچرخش، خفنر، خموتور، خودرو، خساپا، خگستر، خپارس، خزامیا و خمحرکه از جمله نماد‌های منفی گروه اند. خمحور، خرینگ و خاهن متعادل اند.

در ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه شاخص کل بورس پس از افت ۲۷ هزار و ۴۰۰ واحدی (۱.۵ درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۷۹۸ هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۰.۹ درصدی مواجه شد.


بیشتر بخوانید


آخرین قیمت ۴۶ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۴۲۵ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.

حمل ونقلی‌ها هم پرعرضه داد وستد می‌شوند. حکشتی، حفارس، توریل، حریل، حآسا، حتوکا، حپارسا و حپترو با فشار فروش همراه اند. حسیر نماد پر تقاضای گروه است. حتاید متعادل معامله می‌شود.

رایانه ای‌ها نیز امروز پر عرضه هستند.مرقام، رتاپ، رانفور، سپ، آپ، مفاخر، رکیش، افرا، پرداخت، سیستم، تاپکیش و مداران با افت قیمت همراه اند.

در ساعت ۹:۴۰ جمع صف‌های خرید به حدود یک هزار و ۵۹۰ میلیارد تومان رسید و ارزش کل صف‌های فروش هفت هزار و ۸۲۰ میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات فروشی که در سیستم معاملات ثبت شده به ۶ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین تقاضا در صفوف خرید #ونیکی، #ثبهساز و #غزر به چشم می‌خورد، بیشترین عرضه نیز در صفوف فروش وآیند، وگردشح و دی در نوبت انتظار است به طوری که فقط برای سهام بانک آینده ۶۰۴ میلیارد تومان سفارش فروش وجود دارد.

 ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع یک هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان (۸۰ درصد کل) و ۱۰ صف فروش برتر سه هزار میلیارد تومان (۳۸ درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۱۹ نماد و حجم صف‌های فروش در ۱۱۶ نماد بیش از ۱۰ میلیارد تومان بوده است؛ گفتنی است حجم صف بهساز کاشانه تهران (ثبهساز) به پنج درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

 "فعالیت‌های کمکی به نهاد‌های مالی واسط" محبوب‌ترین صنعت امروز با خالص تقاضای ۱۴۵ میلیارد تومان است. از سویی دیگر گروه "بانک‌ها و مؤسسات اعتباری" با فشار فروش دو هزار و ۳۵۰ میلیارد تومانی همراه است و و پس از آن گروه "خودرو و ساخت قطعات" قرار دارد که برآیند سفارشات فروش آن یک هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان می‌شود.

ساعت ۱۱:۰۰ شاخص کل با اُفت ۳۷۲۴۹.۹۹ وارد کانال ۱,۷۸۸,۱۰۳ واحدی شد.

ارزش بازار ۶۶,۹۲۸,۴۰۰ میلیارد ریال، ارزش معاملات ۳۱,۸۵۹ میلیارد ریال و حجم معاملات ۲.۸۱۸ میلیارد سهم است.

نماد‌های فارس ۵۶۷۳ واحد منفی، اخابر ۲۲۹۲ واحد منفی، حکشتی ۲۰۷۹ واحد منفی، خودرو ۱۹۳۴ واحد منفی، کگل ۱۷۸۸ واحد منفی، پارسان ۱۷۲۰ واحد منفی و کچاد ۱۳۷۸ واحد منفی تاثیر گذار نماد‌ها در شاخص هستند.

بازار دوم بورس

در پیش گشایش شستا در قیمت ۴۷۴۶ تومان با صف فروش بیش از ۳۶۱ میلیون سهم مواجه است.

وغدیر در قیمت ۱۸۴۳ تومان با صف فروش ۱۷۲ میلیون سهم روبروست.

در گروه فرآورده‌های نفتی شپنا در قیمت ۳۷۹۱ تومان صف فروش بیش از ۳۶۷ میلیون سهم را دارد.

در گروه فلزات اساسی نماد فولاد در قیمت ۱۷۱۸ تومان صف فروش ۱۴۶ میلیونی را تجربه می‌کند.فملی نیز با افزایش عرضه در کف قیمت روزانه با صف فروش مواجه است.

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش ۲۹ مرداد در بازار سهام

حقوقی‌ها تا ساعت ۱۲:۰۰ حدود ۶۵۰ میلیارد تومان بیشتر از افراد حقیقی سهام خریدند.

 ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس فقط در گروه "عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم" رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های "محصولات شیمیایی"، "بانک‌ها و مؤسسات اعتباری" و "استخراج کانه‌های فلزی" به نفع حقوقی‌ها تمام شد.

 سه نماد غزر،شگل و وپارس لقب بیشترین افزایش سهام حقیقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقوقی‌ها نیز بیشتر به غگل، فارس و وبصادر معطوف بود.

در ترکیب سهامداری شرکت صنعتی زر ماکارون ۴۳ میلیارد تومان ورود پول حقیقی اتفاق افتاد و از سوی دیگر مازاد خرید سهام گلوکوزان توسط کد‌های حقوقی به ۷۵ میلیارد تومان رسید.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۲۱ نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۱۲۹ نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۱۹۰ میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۸۱۰ میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر عباس
۱۸:۴۵ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
این ریزش ها طبیعیه و اینکه به یک سری از افراد اثبات بشه که بورس شغل اول نیست بخاطر رونق اخیر بازار بورس عده ای حتی شغل اصلیشونو ول کرده بودن که این برای جامعه خطرناکه
سود بورس از سود بانکی بیشتر و بهتره
بورس از دلار و طلا بهتره
بورس یک تیر و چند نشونه هم بنفع سرمایه گذاره هم صنعت و اقتصاد و کنترل تورم
بورس چرخ اقتصاد رو به چرخه می اندازه
پس بهتره افرادی که وارد بورس میشن با دیدگاه بلند مدت چندین ساله وارد بشن و حتما با دانش و سواد کار کنند
-
ناشناس
۱۱:۰۳ ۲۹ مرداد ۱۳۹۹
بورس
بله
تو هم نیز گذشتی و به خاطره ها پیوستی فقط بدون که ای بروس 4ماه و نیم توانستی دوام آوردی
پس مشخصه در این دولت نان درآوردن به این آسونی که گفتند نیست.
دولت تدبیر و امید که ما نه تدبیر دیدیم نه امید نه گشایش.
بورس
بله
آخرین اخبار