به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نشست هم اندیشی بخش خصوصی، دولتی و قانون گذاری نوید بخش رشد و بالندگی بخش اقتصادی استان فارس است در این راستا ضرورت تعامل، همکاری، همراهی و همافزایی همه مجموعهها و دستگاهها در بخش خصوصی و دولتی در سطح ملی و استانی از جمله راهکارهای عملیاتی شدن شعار سال در صنعت و تولید است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در خصوص فعالیتهای گسترده سازمان ایمیدرو در استان پهناور فارس، افزود: تا قبل از سال ۹۸ سازمان ایمیدرو در استان فارس و در بخش معدن صرفاً در مطالعات اکتشافی پهنههای معدنی واقع در شهرستان نی ریز فعالیت داشته است.
ایزدی ادامه داد: با پیگیری سازمان صمت استان و حمایتهای استاندار فارس، طرحهای اکتشافی و معدنی مهمی، چون مطالعات اکتشافی در پهنه شمال و شمال شرق استان با وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع و اعتبار ۹۹ میلیارد ریال (پیجویی، اکتشاف و ژئویزیک)، پهنه اکتشاف دولومیت در شهرستانهای لامرد، مهر، لار، خنج، اوز، گراش، کازرون، فراشبند و فیروزآباد، با وسعت ۲۸ هزار کیلومتر مربع، مطالعات اکتشافی در شهرستانهای رستم و ممسنی، مطالعات اکتشافی در نزدیکی مرکز استان جهت ساماندهی و جابهجایی معادن شن و ماسه واقع در حریم شهر شیراز، طرح تولید سدیم سیانید با سرمایه ثابت ۵۰۰۰ میلیارد ریال، طرح تولید pcc از سنگ آهک در شهرستان داراب با میزان ۲۰۰۰ میلیارد ریال از سال ۹۸ تاکنون در دست مطالعه یا اجرا است، که میتواند تاثیرات اقتصادی مطلوبی در پی داشته باشد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: مجتمع ذوب آهن پاسارگاد ۲۷۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی شمش فولاد داشته است که این رقم بیانگر نقش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی این واحد نسبت به کل ارزش تولید ناخالص استان است.
ایزدی اظهار داشت: استان فارس دارای ۶۱ شهرک صنعتی فعال و ۶ منطقه ویژه اقتصادی است که در تامین زیر ساختها در نواحی و شهرکهای صنعتی برخی شهرستانها مشکلاتی است که ضرورت حمایت نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی را برای توسعه فعالیتهای اقتصادی و جهش تولید میطلبد.
او در ادامه اظهار داشت: در استان فارس از نظر تعداد ۳۸ درصد معادن شن وماسه، ۳ درصد آهن، ۱ درصد کرومیت، ۵ درصد سایر فلزات و مابقی سنگ تزئینی، سنگ نمک، آهک است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس یاد آور شد: میزان حقوق دولتی وصولی معادن استان فارس در ۴ ماهه ابتدایی سالجاری به میزان ۱۶۶.۵۰ میلیارد ریال است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد رشد داشته است.
حمیدر ضا ایزدی در ادامه ارتباط بیشتر و بهتر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داخل استان، تفویض اختیار صدور جواز تاسیس صنعتی به خانه صنعت، معدن و تجارت استان، عارضه یابی صنایع، ساماندهی صادرات و ایجاد پایگاهها و کنسرسیومهای صادراتی، افزایش بهرهوری، تکمیل ظرفیتها، تعریف پروژههای جدید مورد نیاز استان، توجه جدی به طرحهای دانش بنیان، پرداختن به تحقیقات و پژوهشها، حفظ اشتغال، افزایش بهرهوری و حمایت از تولید را از مهمترین فعالیتهای بخشهای مختلف برای حمایت از تولید و جهش تولید عنوان کرد.
اتهای پیام/