قدیر گفت:چشم تیزبین خبرنگاران به کمک کادر درمان آمد و اگر رسانه‌ها نبودند،آسیب کرونا بسیار عمیق‌تر بود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم ، روز سه شنبه در آیین تجلیل از فعالان قرارگاه رسانه‌ای مقابله با کرونای قم، در تشریح روند کشف و اعلام کشف ویروس کرونا در قم  گفت: شب ۲۹ بهمن سال گذشته اولین نمونه‌های مشکوک از قم به تهران ارسال و صبح ۳۰ بهمن ماه نتیجه آزمایش مثبت اعلام شد که کمتر از یک ساعت خبر شناسایی اولین مورد قطعی کرونا با هماهنگی وزارت بهداشت اطلاع رسانی شد.

قدیر اطلاع رسانی دقیق و بدون تاخیر جمهوری اسلامی پس از شناسایی اولین مورد قطعی کرونا یک کار ارزشمند و مدال درخشان بر سینه کشور است.

او ادامه داد: زمانی که اولین مورد شناسایی شد، بسیاری از مسئولان استان اطلاع نداشتند و به خاطر سلامت مردم با وجود اینکه انتخابات در پیش بود، بدون فوت وقت اطلاع رسانی در استان و کشور انجام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت:خبرگزاری‌ها و خبرنگاران قمی در مقابله با کرونا بسیار خوب درخشدند و با دید دقیق و کارشناسی کمک کار مدافعان سلامت بودند.

قدیر، همراهی میان دانشگاه علوم پزشکی و قرارگاه رسانه‌ای مقابله با کرونا بسیار نزدیک و اثرگذار بود،بیان کرد: سوژه‌های شاخص کرونایی در استان به قرارگاه اطلاع رسانی داده و با توجه به اهمیت موضوع، تولید محتوا توسط رسانه‌های استان انجام و در سطح کشور منتشر می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه خبرنگاران در بحران کرونا نقش بسیار اساسی و تعیین کننده داشتند عنوان کرد: چشم تیزبین خبرنگاران در عرصه سلامت به کمک کادر بهداشت و درمان آمد و اگر رسانه‌ها نبودند، آسیب فاجعه کرونا بسیار عمیق‌تر بود.

قدیر، با بیان اینکه مجموعه مدیریت استان برای کنترل کرونا بسیار خوب عمل کرد، ادامه داد: بحران اول شیوع کرونا در استان به خوبی کنترل شد و اگر کمک رسانه‌های استان نبود، این توفیق میسر نمی‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، عملکرد وزارت بهداشت در سطح بین الملی برای مقابله با کرونا را بسیار خوب دانست و گفت: باید شیوه زندگی خود را متناسب با شیوع بیماری کرونا تغییر داد و با این ویروس با رعایت موازین بهداشتی زندگی کرد.

قدیر با بیان این که برای تمام مشاغل توسط وزارت بهداشت پروتکل نوشته شده است، بیان کرد: دید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی سلامت محوری است، اما امکان تعطیلی زندگی وجود ندارد بلکه باید سبک زندگی متناسب با این شرایط تغییر کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، گفت: علاوه بر سلامت جسمی، تامین سلامت معنوی مردم میز یکی از وظایف ستاد ملی مبارزه با کروناست که تعظیم شعائر و برپایی عزاداری اباعبدالله (ع) در سلامت معنوی جامعه نقش کلیدی دارد.

قدیر با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی هیئت‌های عزاداری در ایام محرم تصریح کرد: معتقد هستیم که مراسم محرم با رعایت پروتکل‌های باید برگزار شود و پروتکل‌های تدوین شده توسط وزارت بهداشت باید با دقت اجرا شود.

او تاکید کرد: درخواست ما حداقل حضور در هیات ها، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، زدن ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط هیات‌های عزاداری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، ادامه داد: پروتکل‌های بهداشتی باید با دقت بسیار زیادی رعایت شود تا بهانه از دست رسانه‌های بیگانه گرفته شود.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.