در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان سیر با سس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان سیر با سس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

۱ فنجان شیر گرم
۱ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری مارگارین دمای اتاق
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
۲.۵ لیوان آرد

‌برای سس:

۳ قاشق روغن
۱ قاشق غذاخوری مارگارین نرم
نصف مشت جعفری خردشده
۳ حبه سیر رنده شده
پنیر کاشار به اندازه کافی (درصورت تمایل موزارلا یا پارمسان استفاده کنید)
کمی نمک


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

مخمر، شیر و شکر را درون کاسه بریزید و مخلوط کنید تا مواد حل شوند.
تخم مرغ و نمک را اضافه کنید، آرد را اضافه کنید و خمیر نرم حاصل را که به دست نمی‌چسبد ورز دهید و به مدت ۳۰ دقیقه روی آن را بپوشانید.
باوردنه پخش کنید. با چاقو مانند تصویر، خطوطی را روی آن بکشید.
برای سس، مارگارین ذوب شده، سیر رنده شده، روغن و جعفری خرد شده ریز را در یک کاسه مخلوط کنید.
سس را روی خمیر پخش کرده و ۲۰ دقیقه دیگر استراحت بدهید.
پنیر را روی آن بریزید؛ و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا روی آن به آرامی قهوه‌ای شود.

منبع: banooyenemoone۲

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.