به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف کمک به کشورهای همسایه و منتخب تلاش میکند محصولات دانش بنیان حوزه پیشگیری از بیماری کرونا را به این کشورها ارسال کند. این کار با دو هدف کمک به این کشورها و معرفی محصولات و توانمندی دانش بنیانها به آنها انجام میشود. جمعه هفته گذشته هم (۲۴ مرداد) این کمکهای بشردوستانه به مقصد بیشکک ارسال شد. این محوله کمکی یک هزار و ۶۵۰ کیلوگرم وزن داشت.
مهدی قلعه نوی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این محموله ارسالی، گفت: جمعه هفته پیش کمکهای بشردوستانه معاونت علمی و فناوری در حوزه تجهیزات دانش بنیان مرتبط با بیماری کرونا در فرودگاه شهر بیشکک تحویل مقامات وزارت بهداشت و امورت خارجه قرقیزستان شد.
او افزود: این بستهها شامل محصولات دانش بنیانی پیشگیری از بیماری کرونا بود که در حوزه کنترل و تشخیص بیماری کووید ۱۹ به کار میروند.
قلعه نوی بیان کرد: بسته ارسالی ایران به کشور قرقیزستان یک هزار و ۶۵۰ کیلوگرم وزن داشت. این بسته شامل ۲ هزار و ۵۰۰ کیت تشخیصی igg و ۲ هزار و ۵۰۰ کیت تشخیص igm بود. در واقع جمعا ۵ هزار کیت تشخیصی به این کشور ارسال کردیم.
قلعه نوی ادامه داد: یک دستگاه کامل ونتیلاتور و ۲۵ عدد پالس اکسیمتر، ۲۵ عدد ترمومتر، ۲ هزار محلول ضدعفونی کننده و سایر محصولات در این بسته حمایتی وجود داشت.
او در ادامه تاکید کرد: هدف معاونت علمی و فناوری ریاست جهوری از این کار کمک کردن به کشورهای دوستی است که روابط اقتصادی و سیاسی خوبی با آنها داریم. این کار زمینه معرفی محصولات دانش بنیان ایرانی به این کشورها را فراهم میکند.
رئیس مرکز تعامات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که این کار فضا را برای ارتباطات بعدی شرکتهای دانش بنیان با کشورهای منتخب فراهم میکند تا محصولات خود را به این کشورها ارسال کنند.
بیشتر بخوانید
او همچنین بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از یک ماه پیش برنامه ارسال کمکهای توسعهای به ۱۴ کشور منتخب را آغاز کرده است.
قلعه نوی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای عراق، سوریه، افغانستان و قرقیزستان این کمکهای را دریافت کرده اند و به زودی دیگر کشورهای هدف هم این کمکها را دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام/