ماهی سی باس آسیایی در زمره ماهیان مهم پرورشی در کشور‌های آسیای جنوب شرقی است که در خلیج فارس و دریای عمان به ویژه سواحل جنوب شرقی ایران نیز وجود دارد و دارای تقاضا در بازار‌های داخلی و خارجی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی پرورشی سی باس یا سی بس از زمره پرطرفدارترین و گرانترین ماهیان در کشور‌های استرالیا، تایلند، مالزی و تایوان است.

هر ۱۰۰ گرم گوشت ماهی سی بس آسیایی دارای تقریبا ۱۹/۵ گرم پروتئین و ۰/۱ گرم چربی می‌باشد. کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم از جمله مواد معدنی موجود در گوشت ماهی هستند. ویتامین‌های گروه ب نیز در گوشت ماهی سی بس آسیایی تازه موجود هستند.

 

 

 

انتهای پیام / ش ج 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.