در این مطلب قصد داریم روش تهیه قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برای تهیه قارچ شکم پر ابتدا یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و آن را در تابه با روغن تفت دهید. ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را هم با کمی زردچوبه، نمک، فلفل به آن افزوده و سرخ کنید. در مرحله بعد دو عدد سوسیس را خرد کنید و به محتویات تابه بیفزایید.


بیشتر بخوانید


در صورت تمایل و سلیقه خود کمی پودر آویشن به مواد اضافه کنید. سه قاشق رب گوجه‌فرنگی و نصف فلفل دلمه‌ای خرد شده هم بریزید و بعد از اضافه کردن کمی آب، در تابه را بگذارید. یک کیلو قارچ درشت را بشویید و دم‌شان را جدا کنید. دم‌های قارچ را هم خرد کنید و به مواد داخل تابه بیفزایید.

وقتی سس جوشیدن و آب آن تمام شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. زمانی که سس گوشت خنک شده را داخل شکم قارچ‌ها بریزید. روی آن‌ها را با کمی پنیر پیتزای رنده شده پر کنید و روی قارچ‌ها را با کمی روغن یا روغن زیتون چرب کنید. آن‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید.

منبع:ashpazihaye.beynolmelali

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۲۱:۵۲ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
باید خیلی خوشمزه باشه
ولی ما فعلا از تکنولوژی نانو برا سیر کردن خودمون استفاده میکنیم
مثلا نانو پنیر
نانو ماست
نانو سبزی