به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علی شاپور زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجهریزی نسبت به مدت مشابه پارسال۱۰ درصد افزایش داشته است.
شاپور زاده افزود: تولیدکنندگان استان با این مقدار جوجه ریزی موفق به تولید ۲۲ هزار تن گوشت مرغ شده اند.
او اضافه کرد: از این میزان جوجه ریزی انجام شده؛ شهرستان قزوین با ۴۲ درصد بیشترین میزان جوجه ریزی را داشته است.
شاپورزاده پیش بینی کرد تا پایان امسال ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در حال حاضر ۴۴۱ واحد با ظرفیت ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه دارای پروانه بهره برداری در استان هستند.
انتهای پیام/ک