منصور عدل رییس گروه محیط زیست وسلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ۶ محصول در نخستین اجرای طرح استاندارد سازی و ثبت محصولات گواهی شده و ارگانیک در سامانه دریافت نشان حد مجاز آلایندههای سازمان جهادکشاورزی این استان موفق به اخذ نشان استاندارد شدند.
منصور عدل اظهارداشت: ۶۰ نفر از کارشناسان بخش کشاورزی به عنوان مدیران کنترل کیفی آموزش لازم را کسب کردند.
او افزود: با اجرای این طرح که شامل نظارت مدیر کنترل کیفی و شرکت بازرسی منتخب در طول فصل زراعی و نیز نمونهبرداری محصول و تایید آزمابیشگاه ذیصلاح است برای ۶ محصول در سطح ۲۰۰ هکتار کد ۹ رقمی و نشان استاندارد ملی محصول صادر شد.
رییس گروه محیط زیست وسلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: این محصولات شامل انبه، موز، سیب زمینی، خیار، گوجهفرنگی و پیاز در شهرستانهای چابهار، قصرقند، فنوج، ایرانشهر، سراوان و خاش هستند که کد استاندارد محصول به آنها تعلق گرفته و نیز حائز رتبه کشوری شدند.
او ادامه داد: با افزایش تولید محصولات گواهی شده با نشان استاندارد و کد ۹ رقمی ضمن اطمینان مردم از خرید، ارتقای سلامت جسمی و روحی جامعه را نیز شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/ع