طعم‌دهنده‌های غذا و ادویه‌جات علاوه بر خوش طعم کردن غذا دارای خواص درمانی بسیار زیادی هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  ادویه جات علاوه بر خوش طعم کردن غذا خواص درمانی هم دارند البته باید بدانید که مصرف بی رویه و زیاده رویی در استفاده از هر کدام از این ادویه جات می‌تواند سلامت فرد را به خطر بیاندازد.

در بین ادویه جات دارچین طرفداران زیادی دارد؛ ادویه‌ای که از پوسته داخلی گیاه دارچین تهیه می‌شود و خواص بسیاری هم برای سلامت بدن به آن نسبت داده شده است؛  پس اگر به دنبال راه حل‌هایی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت و انواع سرطان و بیماری‌های قلبی هستید حتما استفاده از دارچین را در دستور غذایی تان قرار دهید.

عوارض زیاده رویی در مصرف دارچین

هرچند که مصرف دارچین مزایای بسیار فراوانی است، اما استفاده و مصرف بیش از حد آن باعث ایجاد مشکلاتی برای سلامتی می‌شود.

مصرف بی رویه دارچین ممکن است باعث آسیب کبدی، ایجاد زخم دهان، تورم زبان و لثه ایجاد احساس سوزش خارش و تکه‌های سفید در دهان می‌شود همچنین مصرف بی رویه ادویه دارچین ممکن است سبب پایین آمدن قند خون، ایجاد مشکلات تنفسی سرفه، گرفتگی بینی و تنفس مشکل شود علاوه بر این دارچین محرک گلو بوده و به همین دلیل توصیه می‌شود افراد مبتلا به آسم و بیماری تنفسی از استنشاق ناگهانی دارچین خودداری کنند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.