مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت : امسال هدفی که برای طرح «آجر به آجر» در استان داریم به میزان ۷۵ میلیارد تومان است که اگر محقق شود به همین میزان کمک‌های دولتی هم کمک می‌شود .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرزبان نظری مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه گفت : امسال هدفی که برای طرح «آجر به آجر» در استان داریم به میزان ۷۵ میلیارد تومان است که اگر محقق شود به همین میزان کمک‌های دولتی هم کمک می‌شود و به ۱۵۰ میلیارد تومان ارتقا پیدا می‌کند.

او گفت : فضای آموزشی به عنوان عاملی پویا و تاثیرگذار در یادگیری محسوب می‌شود، نوسازی مدارس رغبت بیشتری در دانش‌آموزان برای فعالیت‌های درسی و آموزشی ایجاد کرده است در این بین فرهنگ مدرسه‌سازی به عنوان یکی از مصادیق عملی کار خیر در استان با رونق چشمگیری روبه رور است.

او ادامه داد: طرح «آجر به آجر» به نیت مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی برنامه‌ریزی شد، طرح به مجلس رفت و تصویب شد مبنی بر اینکه اگر خیری یک مدرسه بسازد، دولت هم یک مدرسه در کنار آن می‌سازد.

مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان کرمانشاه افزود: سند بنیادین آموزش و پروش ۶ تا زیرنظام دارد که یکی مربوط به تامین تجهیزات مدارس است از این رو بسته تحولی آجر به آجر امسال به عنوان طرحی که کمک‌های خرد مردمی را به بحث مدرس‌سازی وارد می‌کند و سبب گسترش مشارکت‌های مردمی به صورت خرد و کلان می‌شود، مطرح شده یعنی اگر کسی بتواند به اندازه هزینه یک آجر به مدرسه‌سازی کمک کند به‌عنوان خیر مدرسه‌ساز شناسایی و این امکان فراهم می‌شود که از این آجر‌ها روی هم بگذاریم و مدرسه‌ای ساخته شود.

او ادامه داد: در زلزله سال ۹۶ کرمانشاه ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس آسیب دیده که همه این مدارس در لیست مدارس تخریب و بازسازی بودند و تفاهمنامه ۲۳۰ مدرسه با خیران بسته شد و ساخت یک‌هزار کلاس درس در هزار روز از برنامه‌های شاخص نوسازی مدارس استان بود که از همان روز‌ها در دستور کار قرار گرفت.

نظری گفت: خیران تعهدات خوبی داشتند و از نظر عمل به تعهدات خود در جایگاه مناسبی در کشور قرار دارند و کمک ۱۲۵ میلیارد تومانی خیران در بحث مدرسه‌سازی را داشتیم که حدود ۱۹۰ مدرسه از این تعداد تحویل و مابقی در دست اجرا است.

او گفت: در سال ۹۸ کمک ۵۰ میلیارد تومانی خیران در بحث مدرسه‌سازی داشتیم و امسال هدفی که برای طرح آجر به آجر در استان کرمانشاه داریم به میزان ۷۵ میلیارد تومان است که اگر محقق شود به همین میزان کمک‌های دولتی هم کمک می‌شود و به ۱۵۰ میلیارد تومان ارتقا پیدا می‌کند.

او ادامه داد: حذف مدارس بالای ۱۵ نفره که حدود ۶۴ مدرسه است، حذف مدارس خطر‌آفرین و ساخت و ساز فضا‌های شهری که نیاز داریم، ساخت مدرسه اوتیسم برای ۷۰ دانش‌آموز که ۶ سال است نقشه اجرایی آن آماده، ولی هنوز موفق به ساخت نشده‌ایم از اهداف مورد نظر ما با کمک این مبلغ جمع‌آوری شده است.

نظری به وجود ۳ هزار و ۹۳۰ مرکز آموزشی در استان اشاره کرد و افزود: یک‌سوم این مدارس تخریبی (بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ مدرسه) و نیازمند مقاوم‌سازی است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.